App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Letar efter hopp..

Nu har de snart gått 6 månader sen förlossningen och min kropp mår fortfarande inte bra. Jag har blivit undersökt 3ggr av bm och 2 ggr av gyn och ingen hittar något som är fel. Ändå känns det inte bra, de känns som att de buktar både framtill och bak, ibland känns de som att nått är där som en tampong typ. Ibland har jag även svårt att gå på toa ordentligt. Nu söker jag någon mer som haft en jobbig återhämtning som till slut blivit bra och vågat skaffa ett barn till. Just nu är jag mest bara ledsen över min kropp och sex finns inte änns på kartan..

2019-05-26
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Jag syddes ytligt eftersom dom klippte upp därnere men inget mer. Dom sa att allt såg bra ut både på förlossningen och på efterkontrollen. När jag sedan började utredas så fick jag träffa en gynekolog som hittade skador. Han sa att ibland missar barnmorskorna skadorna. Då skadan redan läkt ihop själv så är det svårt att åtgärda.

2019-05-29
Lilsof
Lilsof

Är det en bristning de då missat efter förlossningen? Jag fick en bristning grad 1 som de sydde.

2019-05-29
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Jag har haft problem med toalettbesök sedan min första förlossningen för snart 4 år sedan. Väntade dock 2 år med att söka hjälp och det ångrar jag. Har gråtit vid blotta tanken på att jag måste gå på toa. Har utretts sedan dess, det dom kommit fram till är att något i ändtarmen är skadat och jag har även en bristning i mellangården. Var jätteorolig att bli gravid igen men när jag vart det så blev jag kallad till sjukhuset och efter undersökning, ultraljud och utlåtande från min läkare så bestämdes det att jag inte skulle få föda vaginalt pga. risken för att förvärra de skador jag har. Hade inga problem efter kejsarsnittet och jag träffar fortfarande läkare på både kirurgen och kontinensmottagningen, utredningen pågår fortfarande och jag upplever att jag fått bra hjälp!

2019-05-29
Lilsof
Lilsof

jo jag har sett den sidan och läst lite grann

2019-05-28
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Fy vad tråkigt, så ska du ju inte behöva ha det!
Du har säkert redan hittat det men vill tipsa om fysioterapeuten Mia Fernandos blogg Baking Babies. Skriver om förlossningsskador och bl.a. om rectocele och cystocele

2019-05-26
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 32

självklart! min mail är: kirre_eriksson@hotmail.com

2019-05-26
8kee6
8kee6

Kan jag få skriva till dig lite mer privat?

2019-05-26
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Vilken typ av framfall är de? Och hur många förlossningar har du gjort innan de uppkom?

2019-05-26
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

vill tillägga att vi har 3 barn å är klara så det är därför jag stått ut sålänge!

2019-05-26
8kee6
8kee6

boka tid hos mvcs läkare å be dem remittera dig till en läkare som följer dig! Ska själv opereras i december efter 4 år av framfall som inte går att knipa tillbaka

2019-05-26
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...