App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förbereda för barnet

Hej! När började ni förbereda för barnet? Alltså köpa kläder, säng, skötbord etc? Går in i vecka 19 imorgon och har fortfarande inte köpt en enda pryl hehe. Kram!

2019-05-26
jenru19
jenru19
Bebis på 4 månader

Köpte första plagget efter RUL men resten köptes inte förrän efter v 25.

2019-05-26
emc85
emc85

Började inhandla saker efter RUL. Åkte till IKEA och köpte skötbord, spjälsäng och klädförvaring runt v.22. Kläder inhandlades allt eftersom. En del saker kan man vänta med tills barnet är fött har jag kommit på i efterhand🙈 Inte allt som kommit till användning och så får man en del av vänner och familj. Barn växer väldigt snabbt med!
Om man vill köpa en ny barnvagn är det bra att vara ute i god tid och testa vagnar i babybutiker. En del tar lite tid att få om de måste beställas.
Ett tips är att hålla koll på erbjudanden och gratisgåvor till nyblivna föräldrar. Babyboxar och olika startpaket från apotek. Finns ofta erbjudande och rabatter på barnkläder. Gör inget om kläderna är lite stora till ett spädbarn, går att vika upp ärmar och ben.

2019-05-26
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Allt var klart i v 20. Sen köpte vi kläder då och då men det var mest för att det var kul. Köpte dock ett bedsidecrib efter födseln då jag ville ha ett.

2019-05-26
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 9 månader

När jag väntade första barnet så köpte jag första plagget efter RUL, spjälsäng och de lite större grejerna köpte jag runt v 30 :)

2019-05-26
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...