App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Extrema förvärkar v32

Var inne på förlossningen inatt då mensvärk i ryggen gjorde att jag inte kunde sova alls. Inget tecken på att förlossningen skulle va på gång men jag har fortfarande så ont att jag vaknar av det. Alvedon hjälpte inte och det gör seriöst så ont som dem första värkarna jag hade med min dotter efter vattnet gick. Kan inte röra mig och mår illa. Men min tapp är 3.4 cm och helt sluten, bebis mår bra och drm kunde inte se några riktiga värkar på ctg. Hur ska jag överleva detta vill typ gråta av den brännande smärtan i ryggen som inte vill gå över. Har legat i sängen sen jag kom hem vid 6 nu är kl 17

2019-05-24
viva91
viva91
Bebis på 9 månader

Det hjälpte inte just då med värme heller. Nu har det lugnat sig med den värsta mensryggvärken men har sjukt mycket sammandragningar. Försökt vila så mycket som möjligt.

Satte igång med engång igen när jag började diska. Men har kunnat sova mig igenom det så just nu känns det hyfsat. Ska på tillväxt ultraljud imorgon så får jag se hur det är med bebben med.

2019-05-26
viva91
viva91
Bebis på 9 månader

Det fungerar inte med värme då? vetekuddar eller ett varmt bad eller dusch? Med sista barnet så hade jag väldigt mycket värkar och sammandragningar de sista 2-3 veckorna, mest nattetid. Men om du har mycket ont kan du ju kanske be om att få en sovdos.

2019-05-26
ma78
ma78
Barn på 2 år och 5 månader

Tack nu har det äntligen lugnat sig lite. Känner en del sammandragningar men har inte så värst ont nu. Hoppas på en lugn natt. Får lite panik att jag ska vara vaken i flera dygn innan bebisen kommer ut. Även om han gärna får stanna ett tag till.

2019-05-24
viva91
viva91
Bebis på 9 månader

Oj vad jobbigt! Lider med dig! Hoppas det lugnar ner sig snart och tur att bebisen inte är på väg riktigt än.

2019-05-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...