App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oj vad stor han är!

I februari föddes min alldeles perfekta ”lilla” son. Han vägde 4600g och har mått prima ända sedan han kom ut. Han växer som han ska enligt kurvan och är tidigt med utvecklingen än så länge. Allt är egentligen hur bra som helst, det är bara en sak som känns skitjobbig... och det är att jag DAGLIGEN får höra hur stor han är. Det är konstanta kommentarer som ”oj vad stor” eller ”kolla vilken tjockis” osv... Jag är mycket medveten om att han mår jättebra och allt är som det ska enligt BVC, men hur ska jag tackla alla dessa kommentarer?? Tips? Jag kommer explodera på nån stackare en vacker dag.

2019-05-24
Timpos
Timpos
Bebis på 12 månader

Min son vägde 2300g när han föddes och är nu 5månader. Varje dag får jag höra oj va han är liten får han tillräckligt med mat i sig. Mådde dåligt pga av det. Men sist vi var på BVC så fick jag höra att han är aktiv och stark som en 7månaders baby. Strunta i vad andra.

2019-05-26
Fridaa81
Fridaa81
Bebis på 15 månader

Min första vägde 4,5 och andra 4084 och med första sonen så fick jag också bara höra hur stor han är. Men var glad för att dom säger så, kunde varit tvärtom och dåligt. Så ta det som en liten komplimang, det syns ju att sonen din mår bra och lever gott 😊 Tänk inte så mycket och grattis ☮️👍🏼🐣🌹

2019-05-26
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 10 månader

Jag har också en stor och tjock kille. Tar dom kommentarerna som en komplimang. Det är ju jättebra att ha en tjock bebis. Det betyder ju att som får sig bra med näring! :)

2019-05-24
LinaM
LinaM
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...