App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Berätta för chef

Hej! När bestämde ni er för att berätta för eran chef? Jobbar i en miljö där jag har folk runt mig hela tiden samt chef.. har endast sagt till familjen än så länge, men börjar ju synas mer och mer.. så hur länge ska man vänta innan man säger något till sin chef?

2019-05-23
jkkarl
jkkarl
Bebis på 4 månader

Tack för svar :) känner själv att jag vill berätta, har inte mitt RUL för ens veckan innan ja går på semester så känns dumt att gå ut med det utan att chefen vet.. ska försöka få till ett möte denna veckan som kommer! :)

2019-05-26
jkkarl
jkkarl

Har du gjort Rul tycker jag det är lika bra att berätta direkt. Vill du inte att det ska komma ut är det helt ok att säga det till din chef. Du har rätt att vänta till 2 månader innan du ska gå på din fl, men ser ingen anledning till att dra ut på det. Tänker dels, bra om chef vet ifall vissa moment i arbetet kan vara tufft som gravid eller du behöver paus o dyl. Sen är ju risken stor att chef får veta på annat håll, speciellt om det syns. Och sen tycker jag det är lite att vara hänsynsfull att informera arbetsgivaren om ens planer så de kan ha en chans att täcka med vikariat osv. Men beror ju på vad man har/vill ha för relation till sin chef såklart

2019-05-24
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 7 månader

Med första tror jag att jag väntade till v 18... med andra vad jag tjänstledig och pluggade så jag mailade bara chefen och berättade att jag inte skulle komma in och jobba under sommaren som det var tänkt. Nu med tredje berättade jag i v 15, då hade magen synts ett tag men min chef hade inte sett mig så mycket så hon hade inte misstänkt nåt.

2019-05-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag väntade till efter RUL. Gick hur bra som helst. Mvh

2019-05-23
Cherie1419
Cherie1419
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...