App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Resa utomlands med 2,5 månaders bebis?

Hej alla! Jag har tänkt boka en resa med familjen och vår lilleman som kommer att vara cirka 2,5 månad i augusti, resan kommer att gå till Spanien och vi kommer att bo hos en släkting. Insåg dock att han inte kommer att ha fått sitt tremånaders vaccin vid denna tidpunkt (om vi inte tar det tidigare). Någon med erfarenhet från att resa med en så liten? Vad borde jag tänka på etc? Tack snälla :)

2019-05-23
BFmaj2019
BFmaj2019
Bebis på 10 månader

Hör med bvc vad för slags vaccin han bör ta och om det ör möjligt då så liten. Jag åkte med min 3 månaders bebis ner till Balkan ( 3 dagars bilresa ) i 1 månad. allt gick hur bra som helst. Jag tänkte inte på något speciellt. Ammade på heltid. Hade han nära hela tiden och som tur fick jag en världens snällaste pojke. Så det gick hur bra som helst med allt. Dock fick han tuberkulos sprutan när han va 2 månader vilket gick jätte bra det med. Men den sprutan kanske inte behövs till Spanien antar jag. Men jag tänkte inte på något speciellt förutom att jag tog med mig blöjor så det skulle räcka hela resan då jag inte ville byta till deras. ( det kanske du ska tänka på, sä du använder samma från start )

2019-05-23
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Måste även lägga till så det inte missförstås, vår son har från första stund varit mycket älskad av oss föräldrar även när det var tuft.

2019-05-23
Maandiiis
Maandiiis

Jag hade aldrig ens bokat resan då man inte vet vad man får för en liten bebis. Tänker dock inte på vacciner och allt sånt utan mer på allt annars runt bebis. Du kanske får världens snällaste som äter och sover utan problem. Vi fick dock en son som skrek dygnet runt, var en high need baby bland annat med allergier som vi listat ut själva efter tiden (inga av oss föräldrar är allergiska eller i vår närhet så allt var nytt för oss) jag hade aldrig åkt utomlands då, åkte som längst hem till mina föräldrar 2,5 timmar bort. Annars var vi mest hemma. Alla barn är olika, vi fick dock det mer krävande barnet men du kanske får snällaste.

2019-05-23
Maandiiis
Maandiiis

jag hade inte åkt med en sån liten. dels för att det är så varmt och dels för att bebis inte får ta mässlingvaccinet utan det är tidigast vid 6 månader

2019-05-23
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...