App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Att få barn tätt

Jag har nog egentligen ingen specifik fråga, jag vill nog mer bara skriva av mig lite. Min som är 3 1/2 månade och jag har haft sån enorm bebislängtan sen han va cirka 1 månad haha. Är jag helt knäpp eller är detta normalt? Jag har sagt till min sambo att jag verkligen vill försöka att bli gravid igen. Jag vill ha fler bebisar nununu. Min graviditet som nyss var, var HEMSK jag sa under tiden jag va gravid att jag har ångest över att bli gravid igen, men de släppte så jävla fort, jag är fortf medveten om de hemska men jag ser förbi det ändå. Min syster tyckte jag va ”sjuk” att vela ha barn när jag nyss fått barn, att jag borde lägga all tid på honom nu. Absolut, men jag vill ju göra syskon till min älskade son, gärna redan igår haha. Åh känner exakt samma känsla som när vi planerade att bli gravida förra året. Jag längtar ihjäl mig.

2019-05-21
979797
979797
Gravid i vecka 29

Mina första är det 22 månader mellan och det blev lite oplanerat så tätt, men känner man att man orkar med det så kör på. Det är ju inte säkert att man blir gravid på en gång fast man vill.

Tänk bara på att det kan vara lite jobbigt om man har två på samma gång som inte kan gå, fast så är det ju om man får tvillingar t ex.

2019-05-22
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

kör på säger jag😃vad andra vill och tycker är så ointressant😘Blev själv planerat gravid när 1a var 7 månader🙂 Nu är barnen 4,5 år, 3 år och 4 månader

2019-05-22
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...