App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp

Hej de är så att jag har fött 3 barn och känner att mitt underliv är HELT förstört, de ser helt sönder slitet ur. Ena min inre blygdläpp gick av under ena förlossningen, asså den är delad i två. De inre blygdläpparna har blivit långa eller vad man ska säga. Sen är de som hålet blivit större eller alltså inte hålet utan de är som att de är ett hål innan hålet. Man ser hela musklerna. De ser så hemskt ut och förstör mitt sexliv nåt så enormt. Vart ska man vända sig?, jag vill knappt ha sex för jag känner mig så oattraktiv och de måste vara helt kolsvart för att jag ens ska tänka tanken.

2019-05-21
Love92
Love92
Barn på 3 år och 1 månader

Nej då viva91 tog absolut inte illa vid mig 😊 såg att de såg lite ut som de nu när jag läste mitt svar igen.
Känns ibland som vi kvinnor ska acceptera vad som helst. Men ska absolut kontakta vården och kolla vad man kan få hjälp med. 💪

2019-05-23
Love92
Love92
Barn på 3 år och 1 månader

Sänder styrkekramar du ska absolut inte ha det på det viset. Menade inget illa med att utseedet ändrat sig. Bara att jag själv upplevt lite hängighet, men att vara sönder trasad på det sättet är absolut inte nått du ska behöva leva med. Lycka till

2019-05-22
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Tack för era svar! Ja de känns ju inte roligt när de är obehag vid sex och att underlivet känns konstigt. De är dessutom 2 år sen jag fick min sista son och de känns fortfarande konstigt vid samlag, de sticker och känns som nåt är i vägen där inne. Och eftersom typ muskeln är visande så kan man liksom inte röra där nere heller utan att jag får sån obehagskänsla.
Vad bra att ni fått hjälp.!
Och jaa man vet ju att underlivet ändras lite men man ska ju inte behöva lida genom att de smärtar och känns märkligt i fiffi.

2019-05-22
Love92
Love92
Barn på 3 år och 1 månader

Hej. Haft framfall i 4 år nu. Födde värt tredje barn i januari. Har problem med olika slags träning, kan inte ha tampong och det känns jobbigt och obehagligt,speciellt i slutet av dagen. Jag skall opereras i december och det längtar jag till kan jag säga. Att inte kunna ha tampong är så jobbigt!!! Jag blev remitterad efter mitt första barn av mvcs läkare till sahlgrenska och därefter har de följt mig och jag har stått kvar i vårdkön. Stå på dig och kämpa för att få ett liv o underliv som du förtjänar!

2019-05-21
8kee6
8kee6

Kontakta din mvc och be dem remmitera dig till läkare/gynekolog. Stå på dig om dem skulle vara emot detta.

Jag hade problem att ha sex efter jag födde första barnet men jag hade läkt bra. Fick träffa både gynekolog och sexolog, mina problem var hormonella och löste sig efter avslutad ammning.

Det är inte normalt att du inte blivit erbjuden hjälp på efterkontrollen. Ang det inre blygdläpparna har mina blivit lite mer hängiga efter förlossningen men det får man nog förvänta sig.

2019-05-21
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...