App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Trotsig redan?!

Hej. Jag har en 20 månaders flicka som väldigt trotsig (om jag får kalla det trots). Trodde sånt skulle komma vid 2 års ålder 🤔 varenda grej är en kamp! Vill inte byta blöja, inte äta, inte bada osv! Jag blir galen!! Hon vill bara bråka känns det som.. och är vi ute å går, så hittar hon nått som är fel.. vill inte gå dit mamma och pappa skall gå.. slänger sig på marken, skriker. Blir att man tar tag i henne och bär henne dit man ska, och hon skriker och försöker komma ifrån 😑 Även när man ska göra nått roligt för henne, så är det skit också 😓 blir så trött. Någon som har det likadant? 😫

2019-05-20
Kriols89
Kriols89

Förstår dig verkligen. Jag är gravid med andra barnet och det är sjukt jobbigt att jaga henne när hon tycker att det är roligare ute eller att springa upp i trapporna.

Det blir bättre jag lovar. Man får ta en minut i taget när det är som värst.

2019-05-21
viva91
viva91
Barn på 3 år och 1 månader

Vad skönt att det har lugnat sig lite hos dig 😊 Hoppas också det går över snart, jag börjar bli riktigt sliten 😓

2019-05-20
Kriols89
Kriols89

Jepp samma här. En liten sväng vid 15 mån, vid 18 mån började hon bli lite trilsk igen. Sen vid 20 mån var det kaos. Nu har hon äntligen börjat lugna sig lite hon fyller 2 år om några veckor.

Nu är hon petig med maten istället och säger blä till det mesta men dem där göra tvärtom bara för att hon kan grejerna är mycket mindre av.

2019-05-20
viva91
viva91
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...