App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dop!!

Hej! I slutet av juli är det bokat och klart för dop för min dotter. Skulle vilja ha alla tips ni har inför det! Vilket fika, lekar, pynt osv. :)

2019-05-20
ElinVe
ElinVe
Bebis på 16 månader

Jag har haft dop för båda mina döttrar nu senast i Mars. Vi var i lokal. Ca 30-40 pers. Rosa tema bägge gångerna. Jag hade vita dukar med rosa löpare på. Värmeljus i rosa. Rosa servetter som jag vek som hjärtan resp dopklänningar med små rosetter på av sidenband. (Väldigt pilligt o tidskrävande! Men fina blev dom o uppskattade!)Snittblommor i vas, brudslöja, rosor o gerbera. Ballonger i rosa o vit. Både hellium o vanliga.
Vi har haft buffé resp smörgåstårta. Tårta o kakor till kaffet.
Lycka till med ditt dop!

2019-05-29
Sanna81julia15
Sanna81julia15
Barn på 1 år och 8 månader

Vi hade dom för våran dotter nu i maj. Vi hade kanin och rosa team, hade muffins som såg ut som kaniner, rosa godis, rosa fika, rosa pynt, ALLT rosa 🥰 gjorde kaniner av rosa servetter. En fotohörna där vi hade foton på våra nära och kära när dom höll våran dotter alva. En gäst bok där alla fick skriva en hälsning till alva som hon kan läsa när hon blir större.

2019-05-28
Sofia nordin
Sofia nordin
Gravid i vecka 7

Vi har inte haft nått speciellt pynt men ett litet presentbord och blommor på bordet. De barn som kommit har fått leka själva i det lekrum som finns tillgängligt. Första barnet hade vi lagad mat, men de två andra ggr har vi haft smörgåstårta. Senaste gången så bakade en av mina systrar tårtorna men annars har jag gjort det.

Vi har inte haft mer än tårta + bulle.

Vi har varit i församlingshemmet eftersom det ingår vid dop här i vår församling.

2019-05-28
ma78
ma78
Barn på 2 år och 5 månader

Min yngsta ska också döpas i juli. Har tre äldre barn. Vi brukar servera hemgjord smörgåstårta (ibland har vi köpt färdiga bottnar, ibland bakat) samt tårta och fika. Te, kaffe, saft och "festis". Inte så mycket dekorationer, bara lite dukar, ljus och servetter. Ett presentbord i ett hörn. Tårtor mm uppdukat på ett bord, där alla får hämta själva. Vi brukar vara ganska många...

2019-05-21
ElinVS
ElinVS
Bebis på 13 månader

Jag beställde dekoration som pom poms, girlanger och ballonger från både Wish och My perfect Day.
Tårta beställde vi från ett konditori som jag fick bestämma hur den skulle se ut. Sen bjöd vi även på super fina cupcakes som min syster hade gjort och även bullar och kakor.
Då dopet var kl 3 kände vi att det bara fick bli fika eftersom alla nog redan hade ätit lunch.
Ska nu börja planera dop för sonen och då dopet är kl 13 bjuder vi antingen på någon buffé eller bara fika, får se hur det blir 😊.
Lekar hade vi ingenting.

2019-05-21
Arleheim
Arleheim
Barn på 2 år och 1 månader

Nu hade vi namngivning så jag bokade en lokal i bostadsområdet. Hade flagggirlang som jag skrev min dotters namn på i taket och ballonger på snöre i taket. Sen köpte jag pappduk på rulle i rosa med vita prickar.

Använde porslinet i lokalen och hade sverige serpentiner på bordet.

Tårta beställlde vi från ett konditori en med marsipan lock som var vitt med rosa prockar och en nalle ovanpå sen en vanlig gräddtårta med hallon. Lite fika bröd med.

Lekar hade vi inga då jag höll tal under själva namngivningen. Sen var min dotter 1 månad gammal och inga barn närvarande. Sist öppnade vi presenterar så alla fick se.

2019-05-20
viva91
viva91
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...