App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravsymtom

Hur tidigt fick ni gravsymtom? Vilken vecka? Eller har det varit någon som inte haft symtom alls? Är alla graviditeter olika?

2019-05-19
Nikaki
Nikaki
nyfödd bebis

Sent vecka tre kände jag mensliknande sympon, lite värk i magen och lite ömma bröst och tänkte inte mer på det (brukar ha lite ömma bröst kanske 2-3 dagar). Vecka 4, ömmandet gick inte över och blev värre, brösten känndes större och tyngre. Var lite illamånde några morgnar men jag vågade inte riktigt tro på att jag faktiskt kunde vara gravid. Väntade några dagar extra så att det inte var så att mensen bara var sen. Jag och min sambo har försökt i nästan två år och igår 21 maj 2019 plussade jag vecka 5+0, vilket för mig fortfarande är svårt att förstå och vi är så lyckliga!

2019-05-22
Dessi95
Dessi95

Jag fick ömma bröst och mensvärk men mensen kom aldrig. Tog gravtest en vecka efter att mensen skulle kommit och plussade!

2019-05-22
Dawoddie
Dawoddie
Bebis på 8 månader

Jag har i vanliga fall ganska kraftig pms och när jag och min sambo började misstänka att jag kunde vara gravid grundade det sig i att jag var mycket lugnare :) väldigt chill jämfört med hur jag brukar vara. Sen det klassiska med ömma bröst. Däremot tog vi flera test precis innan beräknad mens som först var negativa, två dagar efter beräknad mens visade stickan ett starkt plus :) Då var vi i början av v.5.

Nu väntar vi på lilltjejen som kommer i början av september!

2019-05-22
Sarla90
Sarla90

Jag tyckte mina symptom var jättetydliga men försökte bortförklara dem...
Gick ungefär en vecka med molvärk innan jag plussade tidigt i slutet av v. 4. Var också mycket känsligare än vanlig pms och kunde inte alls hålla tålamodet lika bra på jobbet. Grät till en scen när vi var på bio, en konstig scen som jag inte hade gråtit till annars, i vecka tre då.
Brösten kändes ömma och spända på ett annat sätt än vid mens, och kom senare än pms tyckte jag, och jag var förstoppad vilket jag i princip aldrig är.

Det var första försöket så jag trodde dock att det var psykiskt. Jag hade börjat med en nyttigare müsli till frukost så jag tänkte att förstoppningen berodde på det. Hittade förklaringar till det liksom. Men så tog jag ett test för att vara säker, en liten del undrar och hoppas ju alltid. Passade på att göra det efter jobbet en lördag när sambon jobbade natt, så han inte skulle tycka att jag var paranoid 😂 Hade tänkt vänta till morgonurinen men efter några timmars sömn på soffan testade jag sent på kvällen. Jag var helt övertygad att det skulle vara minus när jag kollade efter de tre minutrarna så jag blev helt chockad!

2019-05-21
Sodem
Sodem
Bebis på 2 månader

Hoppas verkligen att jag får ett plus♥️

2019-05-19
Nikaki
Nikaki
nyfödd bebis

Jag håller tummarna! Hade ett ma i augusti och blev gravid igen i oktober, det kan gå snabbt! :)

2019-05-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Det är så intressant och veta hur andra har haft det. Jag fick missfall i mars. Nu ska jag ha mens på onsdag. Hoppas den inte kommer. Har lite symtom men tänker att det är min fantasi kanske. Hade mer symtom förra graviditeten men det är kanske olika för mig med. Jag har haft mensvärk till och från den 7 eller 8 maj då jag hade min ägglossning. Kände värsta smärtan. Sånt hugg på höger sida. Sen har den smärtan kommit och gått. Molande lätt mensvärk. Mina ägglossningstest har visat positivt men inte idag. Kroppstemp höjs och sänks. Var förstoppad och sen helt plötsligt läs i magen. Känns som mina ådror på brösten syns lite mer. Fått såna knottar runt brösten. Finnar på pannan. Så antigen är det mens eller så kanske man har en bebis. Mitt humör har varit kaos. Men det kanske också beror på mens.

2019-05-19
Nikaki
Nikaki
nyfödd bebis

Alla graviditeter är olika! Jag har inte direkt haft så många tidiga symptom alls, med mitt minsta barn minns jag att jag var väldigt bubblig och gasig i magen innan jag plussade. Nu är jag gravid med barn nr 3, hade inga tidiga symptom denna gång heller.

2019-05-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...