App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Livlig flicka i magen

Jag är v 30 med första barnet och min lilla tjej i magen är så livlig så det är nästan jobbigt. Hon ligger så väldigt långt ut så så fort hon rör sig så känns det som att hon är på väg ut genom magen. Nästan varenda rörelse syns utanpå magen och hon väcker mig ca 10 gånger varje natt. Blir svårt att somna om eftersom hon är i full gång undertiden. Någon som har erfarenhet av detta? Är det något som lugnar sig eller man får helt enkelt bara vara glad att man känner henne? 😊

2019-05-17
Rosen1
Rosen1
Bebis på 10 månader

fast vi har en superlugn tjej😀så mönstret inne har inte alls varit samma ute

2019-05-19
8kee6
8kee6

Åh nej jag hoppas att ni alla har fel haha. Jag som trodde att det skulle bli likadant på utsidan men hoppades självklart på att han sprallar av sig nu och blir lugn sen men verkar inte så då 😔 tur att fler än jag har samma problem iallafall haha!

2019-05-18
Rosen1
Rosen1
Bebis på 10 månader

Hon kommer nog vara en vaken bäbis på nätterna, innan sömnen rättar till sig. Min dotter va igång på nätterna i magen o hon sov på dagarna när hon föddes o va vaken på natten. Minns en kväll när jag lagt mig o hon vände sig i magen mkt obehagligt då hon knappt fick plats där inne längre.

2019-05-18
1rema
1rema

vårt tredje barn rörde sig så mkt att det faktiskt var jobbigt! klasskamraterna ba:👀

vid 21 drog hon igång å körde party hela natten😭 jädra sketunge😂

2019-05-18
8kee6
8kee6

Kan tillägga att min äldsta dotter (8 år) inte höll på lika mycket i magen och hon har alltid varit otroligt lugn och försiktig. Min yngsta däremot (3,5 år) höll också på som en galning i magen och har varit lika vild och framåt sen hon kom ut.

2019-05-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader

Hej! Ja du, min lilla är exakt likadan. Och även om det är roligt och bra att veta att de mår bra så tycker jag också att det blir påfrestande efter ett tag. Jag har varit på 2-dagarskonferens och suttit mycket still och hon har hållit på som en tok. Har hållit mina händer över magen för att inte folk ska bli förfärade om de råkar titta på min mage just då. Och på kvällarna likadant, hon vaknar på riktigt vid 21.30 och då är det FULL RULLE.

2019-05-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...