App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svartsjuk? Själ till att vara orolig?

Min sambo har precis börjat på en ny arbetsplats som ligger en bra bit ifrån där vi bor. Han har fått en kvinnlig kollega som bor i samma område som oss. Hon är singel, barnlös och något år äldre än honom. De umgås under arbetstid, samåker dit och hon brukar hämta upp honom på morgonen. Nu (utan att jag har ifrågasatt något) så har han börjat ljuga om att han åker kommunalt till nya arbetsplatsen. Och att han gymmat ensam innan arbetstid. När jag vet att han har gymmat ihop tillsammans med henne. Hade ni varit oroliga? Tagit upp detta med er sambo? Varför skulle han ljuga om en sådan sak egentligen. Ser ingen problematik i att han har tjejkompisar. Problemet ligger snarare i att han ljuger om saken. Vad hade ni gjort? Bara skitit i det? Ska väl tilläggas att vi har ett barn ihop sedan innan och en till på väg. Som kommer om bara någon vecka..

2019-05-15
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Jag hade berättat som det var, att jag hade sett konversationen på datorn.

2019-05-16
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Självklart ska du ta upp det med honom, man bör väl inte ljuga för varann om någonting egentligen? Sen kan det ju vara så att han inte vill att du ska vara svartsjuk om det inte finns något att vara svartsjuk över och därför drog han den "vita lögnen" om att han åker kommunalt. Jag tex har en manlig kompis och skulle jag få ett mail från honom (händer en gång om året, han skriver God jul på julafton) och min man frågar vad jag läser så svarar jag troligtvis att jag läser nåt på min mobil, jag säger nog inte vem mailet var från. Och det är enbart för att jag tycker att det är onödigt att min man ska fundera över det när det verkligen inte finns något att fundera över.

2019-05-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Säg det bara du råkade se konversationen på datorn. Förhoppningsvis får du svar.

2019-05-15
Lollo86
Lollo86
Bebis på 10 månader

Men hur ser er relation ut idag? Har något ändrats? Umgås han fortfarande med denna tjej?

2019-05-15
Okonkret
Okonkret

Tänkte precis säga det - anledningen till att jag såg det var att han lämnat sin chatt öppen på vår gemensamma laptop. Och jag vill inte framstå som svartsjuk eller någon som snokar. Hur hade ni lagt fram det? Bara sagt som det var?
Skadan är redan "skedd" så att säga...

2019-05-15
Okonkret
Okonkret

Prata med honom och berätta din oro. Det är det bästa du kan göra. Det gjorde jag när jag gick med de tankarna då jag såg meddelande från en tjej i min sambos mobil. Det visade sig vara helt oskyldigt. Det är bättre att prata och du slipper gå runt och fundera.

2019-05-15
Lollo86
Lollo86
Bebis på 10 månader

Jag har varit i din sits, och du vet antagligen redan sanningen utan att konfrontera. Magkänslan har nästan alltid rätt i såna här lägen. Jag hade sagt åt honom rakt ut att jag misstänker otrohet pga hans lögner. Kan han inte motbevisa dina misstankar så skulle jag lämna.

2019-05-15
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 38

jag anser som så att om det finns anledning till att ljuga så finns anledning till oro!

2019-05-15
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...