App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödning under graviditet

Hej! Jag känner mig väldigt ensam med en del blödningar nu under min graviditet. Är i vecka 7 och har blött till och från i en veckas tid nu. Var på ultraljud tidigt i vecka 5+4 men så syndes bara en hinnsäck och gulsäck. Har bara gamla blödningar men eftersom det verkar hålla sig så blir man orolig. Tog ett nytt gravtest idag som visar positivt. Har även ultraljud bokat i vecka 8. Hur har ni haft det med blödningar? Normalt, eller har det lett till missfall?

2019-05-13
Linneajak
Linneajak
Bebis på 3 månader

Jag har aldrig under mina tre förra graviditeter blödigt men med denna som var alltså fjärde så fick jag i vecka 14 en kraftig blödning det forsade mellan mina ben färsk blod och jag vet att när jag under en missfall för några år sen fick inga symtom utan det bara kom en stor klump och då förstod jag att det var över .
Men som jag skrev i v 14 så forsade blod men inga klumpar eller något annats syntes så jag avvaktade två dagar bara liggandes i sängen under två dagar sen så vid varje toa besök sipprade det lite blod men fortfarande inga klumpar , var på Gyn akut och det kunde inte förklara varför jag blöder , enligt dem på sjukhuset att det var vanligare att man gör det , aldrig hört det förr men i vilket fall så vart jag lugnare då bebisen sparkade och hade det bra där inne . Vart sjukskriven 30 dagar för att se om blodet avtog men nej den sippra varje dag lite blod under dom 30 dagar men man sluta inte vara rädd .
Men allt gick bra trots allt så blödande behöver ej vara missfall alla gånger utan man kan tydligen blöda utan någon som helst förklaring . Så ta bara en dag i taget .

2019-05-13
Elizabeth GH
Elizabeth GH

Skönt att höra, har också ett missfall i bagaget och då var blödningarna något helt annat! Hade även massa smärtor också.
Blir nojjig över att graviditeten har stannat av eller att det inte finns något foster alls där inne 😞

2019-05-13
Linneajak
Linneajak

Vad skönt! Jag hoppas på samma! Är som sagt gamla blödningar hela tiden 🙄🙄 men man blir så rädd att det ska vara något ändå

2019-05-13
Linneajak
Linneajak

Jag fick en blödning som på gick i ca 1 vecka... Gick till BVC samma dag hon sa bara att det var att vänta ut..😵 Men allt gick bra!

2019-05-13
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader

Jag är gravid med tredje barnet. Under mina 2 första graviditeter kommer jag inte ihåg att jag blödde nånting. I somras fick jag en liten blödning som tyvärr visade sig vara ett MA. Jag blev snabbt gravid igen och även under nuvarande graviditet hade jag 2 separata små blödningar tidigt och trodde såklart att det var kört igen, men det var det inte och nu är jag i v 31. Så blödning kan betyda MA eller missfall men i mitt fall så gjorde det det ena gången men andra gången betydde blödningarna något annat (burit för tungt tex).

2019-05-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...