App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnvagn

Hej! Hur ska man tänka gällande barnvagn? Finns ju ett helt hav av vagnar och hur ska man veta vilken som är bäst eller bra? 😊

2019-05-10
jkkarl
jkkarl
Bebis på 4 månader

Tack för alla svar :) har några alternativ som jag står mellan men får åka och provköra dem i affärerna och höra hur dem funkar utomhus där vi bor med mycket skog och på vintern mycket snö :)

2019-05-12
jkkarl
jkkarl

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-05-12
jkkarl
jkkarl

Åk till en affär och prova, välj efter era behov och önskemål.

2019-05-10
Jejj
Jejj

Vi har en Beemoo duo jogger som vi är jättenöjda med, vet dock inte om de säljs längre. Men något jag skulle tipsa om är att välja en med bakåtvänd sittdel. Liggdelen funkade fram till typ 2,5 månad för vår lille kille sen började han hata att ligga ner så fick byta till sittdel redan från 3,5 månad ungefär och jag gillar inte att vi har en framåtvänd så tidigt, så vi kör med sufletten helt nerdragen nästan jämt för att minska på intrycken men ändå kunna ha han i vagnen utan skrikfest. Ett tips bara! :)

2019-05-10
Tuchulcha
Tuchulcha

Bestäm budget. Sen ta reda på vad ni ska ha den till. Åker ni mycket bil, hur stort är bagaget, går ni i stadsmiljö eller lantlig miljö, åker ni mycket kommunalt? Sedan är det bäst att åka till en barnvagnsbutik och klämma och känna på vagnar, de vet även hur vagnarna fungerar i olika miljöer. När ni hittat några som verkar bra, läs om dem på nätet, finns många bloggare som gör recensioner om barnvagnar. Ex på bra märken är Britax, emmaljunga, joolz, cybex, babyjogger, buggaboo. Stirra er inte blinda på liggdelen, den används väldigt lite, se till att sittdelen är bra.

2019-05-10
emc85
emc85

Svängbara hjul är ett måste vill bara tillägga det, snåla inte in på det 😅👍🏻

2019-05-10
Matilda910301
Matilda910301

Tänk på var SU kommer använda vagnen. Vi har haft Emmaljunga, bugaboo donkey och kronan duo/s samt kronan sulky. Vi tyckte bugaboon var super snygg men den var ganska ranglig och inte alla bra i skogen eller tex i Visby på sommaren där det är mkt kullersten, det var även sjukt dyrt med alla tillbehör tex att man var tvungen att köpa sommar suffletter ca750kr/st. Emmaljungan var helt ok men tyckte den var som en båt i liggdelen. Kronan fångade oss totalt den har allt, funkar i stan, skogen, landet, på bussen och känns stabil det enda negativa är att suffletten är ganska hård att dra ner.

2019-05-10
Matilda910301
Matilda910301

Jag började med att tänka budget. Sen har vi en mindre bil så nästa kriterium var att den var liten och smidig ihopfälld. Slutade med en britax smile 2. Stabil vagn trots litet chassi och smidigt att alternera mellan vanliga liggdelen och britax babyskydd.

2019-05-10
Annaanas
Annaanas
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...