App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Igångsättning, vem pratar jag med?

Vem pratar jag med om att få en igångsättning? Jag har fött två barn utan smärtlindring mot min vilja (första för att det inte fanns någon tillgänglig läkare som kunde ge epidural under semestertider och en trasig lustgasslang, andra pga att förlossningen gick så fort) och har dessutom blivit så pass tjock att mitt bmi är över 35 vilket all vårdpersonal jag träffar älskar att påpeka ska vara ruskigt farligt för mig och bebis. Jag har alltså två små hemma, måste få tag på barnvakt, få hem gubben från jobbet brukar ta en timme och sen lång resväg på minst 1h till själva förlossningen. Mitt andra barn kom ut 1h efter vi skrev in oss på förlossningen sist så jag är lite rädd att få föda i bilen ensam med inkompetenta sambon. Men vem pratar man med om en igångsättning? Ska man själv ringa runt till landets alla förlossningsplatser och höra sig för? Jag är bara i vecka 32 nu så det är ingen panik än, men jag har börjat grubbla nu.

2019-05-09
Inlevelse
Inlevelse
Bebis på 12 månader

Tror du kan prata med din bm först o främst, starta där och be om hjälp. Bland det värsta som finns att vara skraj inför förlossningen, borde inte vara så!

2019-05-09
EB00
EB00
Barn på 1 år och 11 månader

Jag har valt att bli igångsatt två gånger pga förlossningsrädsla. Första beslutet togs av specialistmvc och andra gången av förlossningen (barnet var betydligt större än vad det senaste ultraljudet hade visat så jag fick panik).

2019-05-09
illusiona
illusiona
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...