App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag vet inte hur mycket mer jag orkar

Min 7 månader gamla son har alltid haft problem med sömnen, men extra mycket de senaste 4 månaderna. Vaknar varje timme på natten och är alltid extremt svårt att få att somna om. Men nu den senaste månaden har varit ren och skär tortyr... Nu skriker han i TIMMAR när vi försöker natta honom, hysterisk. Det GÅR INTE ATT TRÖSTA! Vi tror inte på hemska skrikmetoder. Andra råd mottages gärna.

2019-05-08
Tistel86
Tistel86
Bebis på 17 månader

Du är inte ensam. Min son på snart 6,5 månad har sovit dåligt sedan födseln och nu har jag haft en vecka där han vaknar 1-2 ggr i timmen... man slutar aldrig överraskas. Är också helt slut och upplever också bvc som ganska värdelösa. This too shall pass är mitt mantra.

2019-05-12
Dealoo
Dealoo

Sofian, din beskrivning skulle kunna tillämpas här hemma också. Tyvärr! Det blev inte så lätt för oss, nej... och många fler har det tufft. Tänker att snart blir det vår tur att ha lite räckmacka i bebislivet 😅 vi får erfarenhet, lär verkligen känna vårt barn och bygger en enorm ödmjukhet till livet rent generellt! Och snart sover ungen hela natten.....

2019-05-10
EB00
EB00
Barn på 1 år och 7 månader

Det låter som om jag skrivit detta!

Har ni testat att utesluta sojalecitin/sojaprotein också? Vilka nattningsmetoder har ni? Vi har fått gå tillbaka till att söva i sele för det är det enda som funkar. Han vaknar dock varje timme under natten nu för att han vänder sig sig till mage och börjar då gråta. Vi funderar nu på tyngdtäcke för att han ska få ro och sova.

Känns som om vi aldrig och jag menar aldrig fått en lugn stund. Är det inte kolik, allergi och magknip, förstoppning eller en rent ut sagt jävla fas så är det nu att han vänder på sig. Vid tre tillfällen har han sovit tre-fyra timmar i sträck sedan han kom..

2019-05-09
Sofian
Sofian
Bebis på 17 månader

En del är mer needy..tyvärr😕Orkar gör man,även om man inte tror det! Vår son sov sin första hela natt månaden innan han fyllde 4 år🥺Han vaknade som mest 15ggr per natt (nej,du läste rätt! 15ggr!!) Kolla mandlar och polyper. Vår son opererades vid 3,5 år och upplevde att det blev bättre efter det! Sedan har han haft nattskräck med men det gick bort strax innan han fyllde 4. Håll ut!!! Det blir bättre🙂

2019-05-09
8kee6
8kee6

Åh, man glömmer sånt där... hon fyller 8 år imorgon. Men jag vet att hon blev en gladare bebis rent allmänt vid 6 månaders ålder när hon lärde sig sitta själv och kunde vara med på ett annat sätt. Sen fortsatte jag delamma tills hon var ca 1 år så fram tills dess var det ju med hjälp av bröstet som jag sövde henne.

2019-05-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Det är ju så tråkigt att ni inte har fått hjälp av BVC! Det är ju det dom är till för inte bara mäta och väga och se till att barnet följer sin kurva 🤯 och synd att det är lång väntetid. Det borde det inte vara! Du borde få komma direkt då det är ohållbart att ha det så. Håller tummarna att tiden går så fort den bara kan fram tills dess.

2019-05-09
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader

Norrlänning 1
Vi är redan en komjölkfri familj...

Emaliie
Bvc är värdelösa, får aldrig hjälp fast jag tagit upp det vid varje besök. Har bokat läkartid istället men det är lång väntetid...

MamsanMaria
Tack ❤️. När blev det bättre?

2019-05-09
Tistel86
Tistel86

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-05-09
Tistel86
Tistel86

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-05-09
Tistel86
Tistel86

Åh gud vad jag känner med dig! Min första dotter var en skrikbebis som var extremt svårnattad och väldigt lättväckt. Henne hjälpte bara att amma, amma, amma, amma, men så fort man försökte lägga ner henne vaknade hon och så var cirkusen igång igen. Har inga tips egentligen, ville bara visa mitt medlidande. 🧡

2019-05-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Va jobbigt!! 😖 Vad säger BVC?

2019-05-08
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader

Prova att ta bort alla mjölkprodukter en vecka. Ammar du så ät inga mjölkprodukter på en vecka.
Man ser ganska fort om det är det som är problemet.

2019-05-08
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...