App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravidsymtom?

Hej! Har en 3 åring sedan tidigare och vi försöker nu få till syskon. Har känt av illamående, trötthet och ömma bröst sedan ca 1 vecka tillbaka. Mensen beräknas komma i helgen eller början av nästa vecka. Tog ett gravditetstest i helgen som visade svagt plus. Tog även ett där man kan testa tidigt, men fick bara en vågrät linje i testfönstret där. Kan man ha gravidsymtom såhär tidigt eller är det bara mitt huvud som vill för mycket? Hur tidigt hade ni symtom samt vad hade ni för symtom?

2019-05-07
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Bebis på 1 månader

Ett plus på stickan är.ett plus :-)

2019-05-09
Tistel86
Tistel86

Tack för svar!
Jo, jag tror med att viljan kan visa många symtom eller vad man ska säga. Sk ta ett riktigt test igen i helgen och se om man set något. Min mens har skiftat lite på sistone så vet inte 100 när jag ska testa. Men jag ger inte upp! ☺️

2019-05-07
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Bebis på 1 månader

Jag hoppas verkligen ni blir gravida! Men jag skulle inte lita jätte mycket på dem tidiga graviditets testen. När vi försökte visade den icke gravid, för att några dagar senare när jag tog ett vanligt test så var jag gravid.

Dock försökte vi i några månader, och jag kände av gravid symptom flera gånger, men tror tyvärr att det var viljan som gjorde att man inbillade sig det.

Så ge inte upp hoppet, men det kan tyvärr oxå vara så att det inte tagit sig. Men då är det bara på det igen 😊 Önskar er alla lycka 😊

2019-05-07
Anniie_S
Anniie_S
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...