App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Minifom

Vår son började som alla andra med d droppar i olja som vi fick sluta med och istället testa vatten baserade då han fick väldigt väldigt ont i magen. Nu är det samma problem igen. Här läst mini fom ska vara jättebra mot magen. Någon som vet och kan rekommendera? Han är bara 6 veckor och vi har som sagt sett ett förändrat beteende sen dropparna kom in i bilden.

2019-05-05
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader

Har samma erfarenhet som CT33. Vår dotter fick Minifom innan varje amning de första (jag tror) 3 månaderna. För oss var skillnaden som natt och dag. Minifom gjorde att hon blev mycket mindre gasig i magen. Vi bytte även till Sempers d-droppar som fungerade mycket bättre än någon av ACO:s.

2019-05-05
Alvida
Alvida

Vår tjej har haft, och fortfarande har, problem med magont. Vi har provat allt. Hon är nu 9 månader. Minifom kom sent kanske för bara några veckor sedan då hon hade magont på nätterna som ökat. Vi upplevde att minifom inte gav nån lättnad utan snarare fortsatt magont. Men många har fått hjälp av minifom så mitt råd är att testa allt som finns och går att göra (beroende på ålder på bebis såklart) för ingen bebis är den andra lik!

2019-05-05
EB00
EB00
Barn på 1 år och 7 månader

Min son ”levde” på minifom i flera månader, vi tyckte det hjälpte mot gaserna. Sen när tarmarna mognat mer, slutade. Men vi tycker att det fungerade :-)

2019-05-05
CT33
CT33
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...