App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Illamående fortsätter...

Hej! Mitt illamående kommer och går , men nu börjar jag tröttna.. kan få kväljningar för inget liksom blir galen snart.. kan sitta och pratade med någon och ett två tre så kommer det en kväljning , hur ska man stå ut.. testat äta åksjuketabletter, testat att äta var tredje timme.. noga med att inte dricka kaffe eller något med koffein. Noga med att äta ”nyttigt” eller det jag är sugen på men inget funkar?! Någon som har ett annat tips!? Ska till BM på onsdag..

2019-05-04
jkkarl
jkkarl
Bebis på 4 månader

Knaprar renni för fullt :)

2019-05-12
Linlek
Linlek

Jag kräktes nästan varje dag under hela graviditeten. Kring v 11 - 18 var det möjligen flera gånger per dag. Men sen blev det en spya på morgonen och så kunde jag må lite bättre under dagen. Men aptiten var kass. Så jag gick inte upp något under graviditeten och rasade 12 kg direkt efter. Fick lergigan comp och primperan utskrivet från v 11 som jag hade till slutet av graviditeten. Min barnmorska tror det finns stor risk att jag mår illa igen om jag blir gravid igen, så ska få samma utskrivet direkt när jag blir gravid igen sa hon 😊 postafen hjälpte inte mig alls..

2019-05-05
Zpirro
Zpirro

Tack ska prata med BM på onsdag 😁

2019-05-05
jkkarl
jkkarl

Be att få lergigan comp, jag är gravid i v 38 och har ätit det sen i början av graviditeten pga illamående 🤮 Inget av dessa husmorstips funkade på mig 👎

2019-05-05
Jejj
Jejj
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...