App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känslig för bebisskrik

Har en pojke som är lite över två år som blir jätteledsen över bebisskrik. Även om det är glada skrik. Grejen är att han ska få ett syskon nu mitt på juni och är rädd att det kommer bli kaos. Någon som har erfarenhet av liknande? Tänker ju att han kommer vänja sig till slut men hur ska man bemöta han?

2019-05-04
MizzzJ
MizzzJ
Bebis på 9 månader

Eftersom det inte är vår bebis som skriker (än) tycker jag inte vi har direkt någon reaktion på skriken. Hjälper inte att ignorera heller känns det som, försöker förklara varför bebisen skriker men hjälper inte mycket.

2019-05-05
MizzzJ
MizzzJ

Han ser väl hur ni reagerar på bebisskriken. Får ni panik och blir stressade förstärker det väl hans reaktion också, men om ni tar det lugnt och visar att det är helt ok att bebisen skriker så kommer han snart fatta det också. 😄

2019-05-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Ja, när han var mindre kunde även skratt och folk som pratade väldigt högt göra så han blev ledsen.

2019-05-05
MizzzJ
MizzzJ

Är det bara baby skrik eller andra höga gälla ljud?

Vet att min bror hade väldigt känsliga öron när han va liten. Klarade inte av simhallen för det eka och lät samma med raketer hatade han ljudet av. Var inget fel på hans öron men du skulle ju kunna dubbelkolla att ditt barn inte har problem med öronen.

2019-05-05
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...