App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Huvudvärk från och till i en vecka snart??

Hej allihopa där ute! Är en blivande ung mamma om allt går som det ska och är i vecka 9. Jag har haft huvudvärk i 6 dagar med 1 dag helt utan värk. Annars har jag haft värk större delen av dagen med någon timmes uppbehåll och sedan börjar de igen. Vad kan detta bero på? Tyckte inte att barnmorskan sa något speciellt när jag pratade med henne igår. Är detta vanligt eller är det något som jag verkligen ska bli orolig över? Mvh en orolig ung tjej under sin första graviditet.

2019-05-01
Linné
Linné
Bebis på 3 månader

Hade svår huvudvärk dagligen från v12 till v20 nånting, där ca 1 ggr/v utvecklades huvudvärken till migrän 😑 fick ju bara ta Alvedon, dock skrevs citodon ut men ville verkligen inte ta dom så dom blev orörda. Tror det hjälpte att bara veta att dom låg i lådan här hemma.. gick på yoga, gravidmassage, tog ofta bad och olika typer av behandlingar (pedikyr, ansikte osv) allt för att stressa av och bli lugn i kroppen. Sen en dag så märkte jag att det va ett tag sen huvudvärken hade kommit på besök... vanligt förekommande i graviditeter men råder dig till att utredas av läk för att kolla så det inte är nått annat.

2019-05-06
EB00
EB00
Barn på 1 år och 7 månader

Jag tror att det kan vara vanligt med huvudvärk när man är gravid. För mig var det det mest jobbigaste tecken på att jag är gravid. Jag hade huvudvärk typ hela tiden i ca 2-3 månader, minns inte riktig, men det var skönt när den gick över, man vill ju inte käka massa paracetamol när man är gravid :-) så om du känner att du orkar stå ut med huvudvärken kämpa på, drick mycket, försök vila när du kan och om det inte går att stå ut ta en alvedon. Ipren får du inte ta, men det kanske vet du redan :-) hoppas att du kommer sluta få huvudvärk snart och att det inte kommer hålla hela graviditeten ut :-)

2019-05-05
SILA81
SILA81
Bebis på 9 månader

Har haft fruktansvärd huvudvärk när jag varit gravid.

2019-05-01
mammaeh
mammaeh

Pratade med min BM om huvudvärk när jag var gravid. Brukar ha rätt ofta (inkl. migrän) i vanliga fall men var i princip huvusvärksfri under graviditeten. BM sa att det var vanligt att det var tvärt om, att många får mer huvudvärk.

2019-05-01
elgaroZ
elgaroZ
Barn på 1 år och 11 månader

Hej! Jag har inte varit med om det själv, men jag vet att många får svår huvudvärk under graviditeten. Försök att vila mycket, drick mycket och ät det som funkar bäst för dig. Hoppas det går över snart, huvudvärk är överjävligt.

2019-05-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...