App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Inga symtom

Jag har typ inga symtom (mår inte illa, trötthet...), hur vanligt/ovanligt är detta? Är självklart tacksam över att jag slipper illamående osv men det är svårt att ta in att något växer där inne. Vad har ni för erfarenheter?

2019-04-30
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Okonkret:
Tack för ditt svar! Nej precis vill bara se att det verkligen finns någonting där! Får hålla ut till slutet av månaden då KUB är. 😊

2019-05-02
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Kan lugna dig med att det är helt normalt. Och att du ska försöka "njuta" av att du faktiskt mår bra. Min båda graviditeter så har jag mått likadant. Knappt några symptom alls. Något illamående ibland när jag inte ätit ordentligt eller smått yrslig då och då. Men fått bekräftelse på att det faktiskt legat barn i magen genom ultraljud och genom fosterrörelserna senare i graviditeten! Förstår din oro för jag är likadan. Men bara för att man mår bra så betyder det inte att det behöver vara något fel. Försök njuta av din graviditet istället och av att du kan göra saker som du brukar!

2019-05-02
Okonkret
Okonkret

Akira: I helgen går jag in i vecka 10. 😊

2019-05-02
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Vilken vecka är du i? :)
Jag kände inte heller något fram till typ v9. Då kom alla symtom på mig med illamående, tröttheten ska vi inte ens prata om. Hemskt :/
Som sagt alla har inte symtom. De kan komma senare för dig. Var glad så länge du mår som vanligt :D

2019-05-01
Akira
Akira
Bebis på 13 månader

Tack för alla svar!
Vad skönt att höra att ni varit med om samma. Jag hoppas att det håller i sig så här. 🙏🏼
Ser fram emot ultraljudet så att man kan vara helt hundra!
Jag funderar t.o.m på att ta en till gravtest innan jag berättar för familjen. 😂

2019-05-01
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Hade inte heller någon symton, kände absolut ingenting. Jobbade heltid från dag 1 till vecka 39. Kunde jobba mer men min barnmorska lät inte mig haha. Mådde toppen frsm till vecka 41 då värkarna kom och dagen efter föddes min son.
Absolut det härligaste att må hur bra som helst:)

2019-05-01
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Jag hade inte heller några symptom i början förutom ett jäkla humör i de första veckorna, utebliven mens och att jag gick upp snabbt i vikt.

2019-04-30
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader

Med första barnet hade jag INGA symptom förutom att magen växte. I v 40 gick vi en långpromenad under en hel dag i högsommarvärme, gick hur bra som helst. Efteråt fick jag lite ont i ryggen, vilket jag då trodde var "träningsvärk", men dagen efter föddes vår äldsta tjej. Med andra tjejen mådde jag också toppen, dock lite mer illamående i samband med att jag var hungrig. Detta gick över i v 12 och jag kräktes inte en enda gång. Nu är jag gravid i v 29 med tjej nr 3 och hade samma illamående i början och nu får jag ont i magen om jag går för fort, men jag är också 8 år äldre och heltidsarbetande tvåbarnsmamma så jag ska inte klaga. Grattis till att du mår bra, alla mår inte skit som gravida! :)

2019-04-30
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Samma här! Jag hade inga direkta symptom heller förutom utebliven mens och lite svullna bröst första veckorna. Men i övrigt symptomfri fram till första ultraljudet i v 13. Trots detta var det en liten rackare som levde och verkade må bra därinne :-) Nu går jag in i v 16 och mår fortfarande väldigt bra. Håll ut till första ultraljudet, därefter är det troligtvis lättare att njuta av att man faktiskt mår bra :-)

2019-04-30
Jennil
Jennil

Behöver inte ha några graviditets symptom alls. Hade inte det heller i början av graviditeten förutom utebliven mens och ”mensvärk”. Senare in i graviditeten kom tröttheten. Var vid första ultraljudet som det sjunk in att det var på riktigt😅
Vad härligt att du mår bra och slipper illamående och andra krämpor! Kroppen är fantastisk som klarar av det! Stort grattis!

2019-04-30
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...