App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ökade fosterrörelser.

Hej! Under kvällen har min bebis i magen varit väääldigt aktiv jämfört med vad hon brukar. Dum som man så googlar man och får fram både det ena och andra. Både negativt och positivt. Så nu tänkte jag höra om någon av er varit med om att bebisen i magen helt plösligt ökat med rörelserna i magen? Min har hållt på nu non stop i ca 2h och det är inget som hon brukar göra. Jag är gravid i v.39 (38+1). Bör jag vara orolig eller är det lugnt? Kan tillägga att nu sista halvtimmen så har det emellan åt börjat sticka till i underlivet och nästan kännts som ett tryck neråt, bebis var för 1.5 vecka sedan ruckbar (om det kanske har något med fixering att göra?).

2019-04-30
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Tack för ditt svar. 🙂
Efter grillorna man fick i huet efter att ha googlat så blev jag så pass orolig att jag ringde in till förlossningen och dem sa att det var absolut inget att oroa sig för och att det bara var bra osv.

Så fram över kommer jag inte googla 😅🙈

2019-04-30
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Min pojk var väldigt aktiv hela graviditeten, och det ända jag fick höra av barnmorska var att så länge han rör sig så har han det bra. Men det kanske kan ha att göra med att din bebis börjar bli stor nu, mindre plats i magen, så du känner säkert mer än vanligt.

2019-04-30
JaAj
JaAj
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...