App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Är det missfall?

Hej! Jag får svaret att jag ska avvakta men det är jättesvårt då man verkligen har sån panik för vad det kan vara. Idag sedan fick jag en liten rosa/röd blödning inte alls mycket detta medföljde också en liten smärta i nedre delen av magen inte alls kraftig lite mer som att det molar i magen. Har haft lite små ont i ryggen sedan ÄL, och den kvarstår. Jag är gravid i vecka 6+4 och är så nervös då man nyss fick veta att man är gravid och vill självklart inte att något ska hända. Någon som har egna erfarenheter? Är detta en "start" på ett missfall eller är det något naturligt. Egentligen borde jag ha tålamod och vänta och se vad som händer men jag kan inte, är så nervös och orolig. Tacksam för alla svar som jag kan få!!

2019-04-29
Anonym5488
Anonym5488
Bebis på 3 månader

Det går inte att säga här. Men smärtan i samband med missfall (om grejerna kommer ut av sig själv) är ganska påtaglig, en kortare förlossning. När jag hade min tidiga mf fick jag inte komma in på gynakuten så länge alvedon hjälpte till smärtorna och det är ju jättejobbigt att bara blöda och ha noll koll vad det är som händer. Om du kommer inte till gynakuten så gå på ultraljud hos en privat gynekolog. Ibland har man blödningar utan att det betyder missfall. Lycka till!

2019-05-02
tmll
tmll

Mitt MA som jag hade i somras började med en liten pytteblödning. När jag sedan blev gravid igen fick jag samma sak vid 2 tillfällen ganska tidigt i graviditeten och trodde såklart att det var kört igen, men det var det inte och nu är jag i v 29. Summa summarum: blödning kan innebära det värsta men de kan också vara helt ofarliga.

2019-04-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Då kan jag nog andas ut lite, man blir så orolig. Det är som att blödningen är inuti, det kommer inte på pappret (ursäkta detaljerna) :)

2019-04-29
Anonym5488
Anonym5488
Bebis på 3 månader

Det är inte alls konstigt jag hade bruna flytningar ingen vecka för ett tag sedan. Gjorde en gyn med ultraljud men de kunde inte se något fel. (Hade som ett blåmärke som orsakade blödningen kommer inte på ordet).

2019-04-29
zetat
zetat
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...