App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nappvägrar

Har en dotter på snart 3månader som vägrar ta napp. Tips på bra nappar som liknar bröstet? Eller andra tips? Just nu använder hon mitt bröst som ”napp” så de är tex bara jag som kan natta henne. Vill att vi båda ska kunna få henne att komma till ro.

2019-04-27
Akira
Akira
Bebis på 13 månader

Glömde även säga att sen han började ta napp kan även hans pappa natta honom och han vill aldrig amma sig till sömns eller sova i famnen längre. Han vill bara läggas ner i sin säng/vår säng/vagnen för att sova med nappen och snutten.

2019-04-28
Marika A
Marika A
Bebis på 15 månader

Vår son vägrade napp innan också, men när han var 3 månader hittade vi en napp han tyckte om från märket Tommie Tippiee. Vi provade alla möjliga olika nappar och fick kämpa för att han skulle ta napp. Anledningen till att vi ville att han skulle ta napp var för att han hade kolik och använde mig som napp, och då åt han väldigt ofta vilket gjorde att han fick ännu mer magknip. Man får vara lite envis och prova många olika nappar :)

2019-04-28
Marika A
Marika A
Bebis på 15 månader

Vår son tog/tar aldrig napp utan spottade bara ut den, han är över 1,5 år nu. Han har haft snuttar istället (Diinglisar). Vi tycker det har varit skönt att slippa napp faktiskt och upplevde det aldrig som något problem

2019-04-28
ceccebacke
ceccebacke
Gravid i vecka 23

eco viking,den runda formen🙌🏾truga truga truga

2019-04-27
8kee6
8kee6

Inte haft det problemet själv men vet att dem rekommenderar nuk napp på neonatal avdelningarna då dem ska vara lika bröstvårtan.

2019-04-27
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Hade/har samma problem med min Lilleman. Det enda som fungerarat någorlunda bra är en sådan naturgummi napp. Köpte på Ica maxi men går att beställa online också. Nappen på den är liksom lite rundare. Lycka till :)

2019-04-27
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...