App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Foglossning i v.14!?

Hej! Jag är i vecka 14 och börjar undra om jag inte redan nu känner av foglossning? Jag har ont i mina höfter och skinkor som strålar ner i lårsen, ont i ländryggen och har även ont som stickningar i underlivet. Känner urinträngningar som vid UVI fast det inte är det... Jättekonstigt. Jag har problem med min rygg sen innan och har brutit min svanskota för typ 10 år sedan... Har fysiskt krävande nattjobb... Någon annan som varit med om liknande symtom så tidigt? Kram!

2019-04-23
jenru19
jenru19
Bebis på 4 månader

Ja det är inget konstigt alls. Jag fick foglossning redan i vecka 12.Jag jobbar inom hemtjänsten och är nu i vecka 15 och fortfarande sjukskriven.

2019-04-29
Amandaro01
Amandaro01

Jag är gravid med andra barnet och har haft foglossning/bäckensmärta med båda nästan från dag 1.

Med första var det ganska milt och bara när jag satt ner som det började göra ont men nu med andra så har jag haft ont hela tiden och har problem att gå långt och att sitta.
Ta kontakt med sjukgymnast som kanske finns på din barnmorskemottagning så kan hon göra en bedömning på vad det är och kanske hjälpa dig med övningar eller liknande.

2019-04-25
Lixxy
Lixxy
Bebis på 9 månader

Ja foglossning kan komma när somhelst. Jag hade fruktansvärt ont med första barnet men med denna har det vart endast vid stora ansträngningar.

Måste sen inte vara foglossning utan kan vara nerver i kläm, själva livmodern eller tappen som värker och felbelastning av kroppen som spär på.

2019-04-24
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...