App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid?! Hur kände ni?

Hej alla fina! Det e så att jag har plussat med barn nr 2 i söndags, min son e 5 och en halv månad. Jag e glad att vara gravid, mest nervös att något ska hända o tror typ inte att jag e gravid ännu, trots många gravtest typ varje dag! Men jag känner ingenting! Inga onda bröst, inge illamående, ingen växtvärk, alltså det känns inte på riktigt. Nojjar som fan att det lilla fröet kanske slutat leva där inne. När kände ni av att ni va gravida?? Jag kände så mycket mer med förra, helt galet så ja mådde då.

2019-04-18
MariaTherese88
MariaTherese88
Bebis på 2 månader

Vad kul, grattis! Behöver ju inte känna några graviditetssymptom alls. Det kan ta ca 1 år innan livmoder dragit ihop sig till ett äggs storlek igen efter en graviditet så den är nog mer eftergivlig så snart efter första barnet. Kanske därför du inte känner den där typiska ”växtvärken”. Vad gott att du mår bra!

2019-05-06
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Jag är gravid för första gången, precis gått in o v. 10 & jag känner ingenting. I början kunde jag känna att livmodern växte men nu har det också avtagit. 3 veckor kvar till KUB som känna oändliga!

2019-05-06
Zandra 1989
Zandra 1989
Bebis på 3 månader

Hej, min dotter är drygt 10 månader nu och jag själv är i vecka 36+0 med andra barnet, minns att i början av andra graviditeten kände jag inte heller någonting och var också oroligt att något blev fel eller att som du skriver "det lilla fröet slutat leva", vet ej om du ammar men det kanske påverkar lite att man inte känner lika mycket i början när det blev så tätt... sen så tycker jag att min dotter typ tar hela uppmärksamhet så jag har inte så mycket tid att fokusera på mage :-) och så kanske har det varit från början, under första graviditeten var jag väldigt fokuserad på mage nu har jag annat som tar så mycket uppmärksamhet att det är först på kvällen som jag hinner tänker lite på hur det har varit under dagen, kände jag rörelse eller något speciellt osv :-)
Så försök ta det lugnt och tänka positivt :-)

2019-05-06
SILA81
SILA81
Bebis på 9 månader

Jag könde aldrig något. Då menar jag ingenting . Såg bara magen växa och från v 26 sparkar. :)

2019-04-28
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Sitter i exakt samma situation, jag fick barn i oktober och är nu i vecka 11 och känner ingenting! Noll! Men jag har en bekant som också fick barn väldigt tätt och hon sa samma sak. Så kanske det är för att graviditeterna är så täta?

2019-04-28
March
March
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...