App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nageltrång efter förlossning?

Hej! Är det nån mer här som märkt av att ni fått nageltrång efter graviditeten? Har tidigare haft det någon enstaka gång, typ kanske tre gånger totalt i mitt liv, men efter graviditeten har jag fått det tre gånger i tårna och en gång i långfingret. Inte så pass illa att jag måste uppsöka sjukvård men ändå att det gör förbannat ont och varar. Är bara nyfiken på om det är nån annan här som upplevt samma sak eller om jag är unik :)

2019-04-17
Tuchulcha
Tuchulcha
Barn på 2 år och 3 månader

Jag fick nageltrång på båda stortårna efter graviditeten, har opererat ena & ”bränt” kött som lagt sig ovanpå nageln på andra. Återkommer då & då men inte så jag behövt operera igen. Gör förbannat ont med nageltrång. Telefonisten på vårdcentralen hånskratta åt mig när jag sa de kommit efter graviditet & sa att de absolut inte kunde bero på det, alltid klippt mina naglar likadant & aldrig haft innan, fick hf så var extremt svullen om fötterna.

2019-04-23
Melker18
Melker18
Gravid i vecka 27

Usch för nageltrång. Jag fick operera tån när jag var gravid. Nu är min dotter 11 veckor och jag har fått tillbaka skiten igen. Ska in imorgon och operera igen. Snacka om att man är less på detta. Aldrig haft nageltrång innan jag blev gravid.

2019-04-22
Akira
Akira
Barn på 2 år och 2 månader

Samma här. Har tyckt att de varit konstigt att tårna gjort så ont, någon tå nästan hela tiden. Tydligen inte bara jag då haha

2019-04-19
TantMarina
TantMarina
Barn på 2 år och 4 månader

Skönt att höra att man inte är ensam även fast man inte önskar nån annan samma åkomma, såklart! Det kanske är så att det har med svullna att göra, tyckte inte jag var särskilt svullen under graviditeten men det kanske jag var :)
Vi får hoppas att du slipper det sen när bebisen är ute, även om det inte är världens problem (iaf inte för mig) så är det ju inte kul haha :)

2019-04-19
Tuchulcha
Tuchulcha

Jag har inte fött ännu men har svullna händer och har fått klippa snett på flera naglar på fingrarna för det börjar kännas som nageltrång så tänker att det kan bero på svullnad? Hade dock hoppats på att det skulle försvinna när bebis är här 🙈

2019-04-19
IdaHoo85
IdaHoo85
Barn på 1 år och 11 månader

Ja! Jag har haft likadant. Nageltrång på nästan varje tå minst 2 gånger sen lillgrabben kom. Har heller inte sökt sjukvård, men pratade med min barnmorska om det. Hon sa att hon aldrig hört om det tidigare. Så tänkte det bara var jag. Grabben är 4 månader nu och det börjar ge med sig. Jag tänker att det har haft att göra med att fötterna vart svullna efter graviditeten. Men jag vet inte.

2019-04-19
T0ve
T0ve
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...