App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Högt ljud

Hej , orolig då vårt larm löstes ut i morse och vi uppfatta det som väldigt högt , höll för öronen på vår lille son men vi låg mitt under sirenen så lät väldigt högt fick ta upp han och springa till ett annan rum då vi inte fick av det med en gång .. han blev väldigt rädd o skrek . Ljudet höll på kanske 30sek .. har ringt 1177 men de kunde inte säga direkt om det påverkat hans hörsel direkt och bvc får vi inte tag på nu. Är väldigt orolig att vi skadat hans hörsel nån som har erfarenhet och vart med om liknande ? Han sover nu o det verkar va lungt men är ju rädd att hörseln blitt sämre.

2019-04-17
Mikis
Mikis
Bebis på 17 månader

Nej vi har inte kollat upp det, lär ju knappast vara första gången ett larm eller brandlarm går när en bebis varit hemma

2019-04-19
xMariax
xMariax
Gravid i vecka 37

Ni kolla aldrig upp det? Ska ringa bvc imorgon, jag e fortsatt orolig även om han betett sig normalt o han hör ju när man pratar med han o så men vill ändå kolla.. är så fruktansvärt arg på mig själv o på min sambo som lyckades lösa ut det på grund av misstag o ren klant het . Kommer aldrig förlåta mig själv om hans hörsel blev skadad pga av det .. vissa grejer vill man få ogjort :/

2019-04-17
Mikis
Mikis
Bebis på 17 månader

Vårat larm har också gått igång en gång och jag blev rädd att hans hörsel blev skadad men jag har inte märkt att hans hörsel blivit påverkad av det :-)

2019-04-17
xMariax
xMariax
Gravid i vecka 37

Har också oroat mig för sådant av och till. Försök att inte oroa dig, du kan väl antagligen inte göra något för att förbättra situationen nu i alla fall?

2019-04-17
Joset
Joset
Gravid i vecka 38
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...