App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Amning natten nyfödd

Hejsan! Säkert en fråga som ställts innan men hittar inte I söndags natt kom min lilla prinsessa hon vägde 4405kg och var 54cm . Allt har gått bra hittills men hon har haft lite lågt blodsocker men fick godkännande idag att åka hem så nu är vi hemma. Barnmorskan sa att jag ska amma så mycket som möjligt varannan eller tredje timme , då hon är så stor å behöver mer mat och för hon haft lågt blodsocker . Mim fråga nu då hon har ätit bra å mycket hela dagen å visat själv att hon vill ha mat ungefär var tredje timme ibland oftare som hon gjort hela tiden sen hon föddes. Nu mitt i natten då hon sovit 3-4 timmar och jag borde väcka och mata henne , ja jag har försökt men hon bara somnar vid bröstet och är inte ett dugg intresserad. Ska jag ändå fortsätta försöka tills hon fått i sig lite mat ?? eller låta henne sova vidare och mata när hon vaknar ?? Sen om jag nu ska vänta hur många timmar ska jag låta henne sova tills jag väcker henne själv eller ska hon då vakna av sig själv ? Vet ju att hon behöver mat för att växa och för blodsockret varit lågt men hon äter ju ordentligt på dagen men som sagt borde jag fortsätta tills hon får i sig mat ??

2019-04-17
Fffriddoo
Fffriddoo
Bebis på 11 månader

Fick också ett barn på över 4,5 kg och skulle mata var tredje timme. Blev även väckt på natten av BB under natten för att de sade att det var viktigt att hon åt.
Men vet att jag försökte på natten hemma men ville hon inte ha så lät jag det vara.
Hon gick upp i vikt ändå!

2019-04-18
Okonkret
Okonkret

Ja jag matar henne varannan var tredje timme på dagarna och då vill hon alltid äta och suger länge . Å självklart om hon skulle vakna på natte så får hon ju då också. Men känns onödigt att väcka henne ( helst på natten ) när hon inte vill ha

2019-04-17
Fffriddoo
Fffriddoo

Ska p0 återbesök på bb imorgon så får se vad dom säger , men pratade med barnmorskan idag och hon vill ju att jag ska mäta var tredje timme iaf och verkligen försöka å typ tvinga henne så hon får i sig .

2019-04-17
Fffriddoo
Fffriddoo

Jag har också fått en dotter som var stor men jag väckte aldrig henne för att äta. Men ammade ofta, så ofta som hon ville.

2019-04-17
mammaeh
mammaeh

Jag är inte medicinskt utbildad men om jag vore du skulle jag passa på att sova om din tjej sover. Har du varit på Bvc än? Så länge hon får upp i vikt sp behöver du inte oroa dig. Hon verkar ha en bra dygnsrytm som kanske blir störd av att du väcker henne. Känner du dig väldigt osäker kan du alltid ringa Bvc och få en telefontid för dina frågor.

2019-04-17
Gk86
Gk86
Bebis på 17 månader

Hon har haft bra blod socker sen igår också

2019-04-17
Fffriddoo
Fffriddoo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...