Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Täppt i näsan

Hej, Upplever att vår 3månaders bebis blir lite småtäppt i näsan ibland. Att de kommer lite snorbusar å rasslar lite när hen ska sova (dock aldrig helt täppt). Hur ofta är ok att använda saltvattenlösning? Har hört att man inte ska överanvända näsfridan.

2019-04-15
Millan4
Millan4
Bebis på 2 månader

Lider din bebis av det eller är det att du tycker att det låter obehagligt? Om mitt barn lät så men ändå sov gott hade jag förmodligen inte gjort nånting...

2019-04-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Gravid i vecka 27

Vi har använt Renässans till våra barn, aldrig haft näsfrida utan det har räckt med spray, till yngsta räcker det att säga fräsa så gör hon det( hon är 16 månader)

Den äldsta får vi kriga lite med ibland men så är det, han förstår ju att han behöver det.

2019-04-16
ma78
ma78
Bebis på 16 månader

När min bebis har varit täppt eller snorig har vi använt en ”spray” som heter physiomer. Det är det absolut bästa vi använt, rekommenderat det till alla
Mina vänner med bebisar! Vi har använt den mer än näsfridan. Den kan du använda hur många gånger som helst !

2019-04-15
CT33
CT33
Bebis på 8 månader

Upplevde att dem fick typ mjölksnor kråkor när dem va så små. Nån mysko blandning av dnor och bröstmjölk så blev det som en propp. Jag brukade ta näsfridan och suga ut snorkråkan om det va täppt. Var väll max nån gång i veckan. Saltlösning kan man använda i princip hur ofta som helst. Dock är det lite traumatiskt för bebisen om man håller på med det varje dag.

2019-04-15
viva91
viva91
Gravid i vecka 27
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...