App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ålderskris?

För fyra veckor sedan kom min sambo och sa att vårt förhållande inte är bra. Det kom som en chock! Visst att livet inte är som det var innan man fick barn men nu är man en familj. Han tycker aldrig vi gör något för oss. Vi pratade ut och jag försökte smälla och ”gör rätt” Efter det, en vecka senare trodde jag vi hade en roligt helg tillsammans, handlade till trädgården nu när man kan vara ute, åt ute i familjen allihop skrattade och hade trevligt. I bilen påvägen hem kläcker han plötligt ur sig ”jag är trött på livet” suck, jag fick en spark i magen igen... vi pratade, nu har vi åter haft en fin solig helg och jag har pulat i trädgården. På kvällen ligger sambon och kolla på sin telefon i soffan och jag tittar på tv , försöker krya nära och somnar efter tredje tv programmet, när jag sen skall gå och lägga mig för jag börjar supertidigt idag så blir han sur igen. ”Allt är så tråkigt” Jag vet inte vad jag skall göra, allt jag gör är fel, ”jag tycker inte om trädgårdsarbete” ”vi bara arbetar” ”vi gör inget roligt” ändå så gick han själv ut och målade, vad skall jag göra sitta på soffan och inte göra något för jag gör bara fel?

2019-04-15
Lisajohannesson
Lisajohannesson
Barn på 3 år och 7 månader

Tänker att det säkert inte är en ovanlig känsla som din man har, ett inrutat småbarnsliv där allt är fokuserat på hem och familj. Kolla om ni kan åka på en weekend själva och barnen kan vara hos barnvakt eller bara gå ut på bio eller middag tillsammans? Prata med varandra vad ni båda behöver? Hos oss ville mannen ha mer spontanitet i livet, vilket jag har jobbat på att inte alltid planera flera månader fram utan bara föreslå torsdag kväll-ska vi åka dit imorgon? Hoppas ni löser det. Parterapi kanske annars är ett alternativ!

2019-05-01
Linlek
Linlek

Fråga han vad han vill göra, vad han behöver för att må bra. Kan vara en dipp han kommit in i? Kanske bara ni kan hitta på något?

2019-04-15
Jossaan
Jossaan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...