App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vaken och äter flera gånger/natt - 8 mån

Vår lilla tös är nu 8 månader och har aldrig sovit en hel natt sedan hon kom. Vid 3 mån slutade vi amma och hon började direkt älska gröt varvat med ersättning och vid 6 mån började vi med välling till kvällsmat. Hon äter idag inget annat än gröt och välling, smakar gärna smörgåsrån/majskrokar men kräks av mat. Vi är uppe 2-8 ggr/natt och hon nöjer sig inte med något annat än vällingflaskan, ibland äter hon hela flaskan och ibland snuttar hon bara. Såhär har vi hållit på i 8 månader och börjar bli makalöst tröttsamt. Kan min teori om att hon kommer sova bättre när hon börjar äta mat stämma eller har ni några andra tips?

2019-04-14
rebeckahs
rebeckahs
Barn på 1 år och 7 månader

Det var så för oss oxå, jag kan typ räkna med mina fingrar hur många gånger hon sovit hela nätter och hon är 14 månader. Vissa barn sover hela nätter andra gör inte det, sover hon kanske mer under dagen??
(Kanske ska ändra på det om hon nu gör det)

2019-04-15
Lizjol
Lizjol

Sluta tvärt med maten på natten. Använd napp eller vattenflaska. Bara ta fighten. Så länge ni ger mat på natten kommer det fortsätta. Kämpa på💜

2019-04-15
8kee6
8kee6

Deras tips var att försöka få i henne fler mål på dagtid vilket jag gjort men hon får ju inte i sig hur mycket som helst såklart, så dom står också utan råd nu.

2019-04-15
rebeckahs
rebeckahs
Barn på 1 år och 7 månader

Hör med bvc vad de säger. Har de några tips?

2019-04-14
sah003
sah003
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...