App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bedside bed och syskon

Ni som har ett barn sedan innan och äger en bedside bed. Hur mycket använde ni denna? Eller samsov ni allihopa? Vi har en tvååring som gärna kommer in och kryper upp i vår säng någon gång under natten. Är en bedside bed en bra investering eller bara slöseri? Vi hade nämligen en vanlig spjälsäng till första barnet som inte användes alls. Tips mottages när det kommer till inköp av säng och sömn med syskon!

2019-04-14
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Vi har samsovit med alla våra små som spädisar och sedan har den förste sovit i eget rum i spjälsäng och senare madrass på golvet. Mellanbarnet sov mellan oss ända tills nyligen då hon accepterade en madrass inne i sitt tjejrum.
Yngsta tjejen och jag samsover fortfarande men är inne i en utslussningsplan med ammningen så att hon sen kan sova i tjejrummet med storasyster.

2019-04-24
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Bebis hamnade ibland i vår säng men jag sov verkligen dåligt med barn i sängen så storasyster fick sova på en madrass på golvet nedför min säng när hon kom in till oss.
Då kunde jag bara skicka ner min hand till henne på golvet så var hon nöjd.

2019-04-14
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Vår tvååring sover i eget rum i 90 säng på golvet och har alltid ratat spjälsängen. Därav känns det som om det blir syskonet som får en bedside eller så samsover vi alla. Men känns lite risky med en nyfödd...

2019-04-14
Okonkret
Okonkret

vi tog också bort ena långsidan på spjälsängen, där låg vår store. Mellan oss hade vi vår lille. Nu när grabbarna är 3,5år och 5 år så har vi extrasäng bredvid oss. 5 åringen i extrasäng och 3,5åringen mellan oss. Tänker att de ligger där tills de är tonåringar 🙃🤪😱

2019-04-14
Fiakatten
Fiakatten

Vi kör med en spjälsäng som vi tagit av ena sidan på för vår knappa tvååring och baby nest för lilla bebisen. Innan bebisen kom samsov vi allihopa men det känns för farligt med en spädis. Vår stora somnar oftast i vår säng sen flyttar vi över honom o han sover oftast i sin säng hela natten. Ibland om han vaknar o är ledsen kommer han upp en stund i vår säng.

2019-04-14
Mickapicka86
Mickapicka86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...