App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tidigt ultraljud

Hej, i min kommun erbjuder bm ultraljud vecka 18. Men pga att det var så svårt att redogöra för vilken vecka jag är i (oregelbunden mens) hade jag velat göra ett tidigare ultraljud för att ta reda på mer exakt. Någon som gjort ett extra ultraljud? Vad får man betala för det? Från vilken vecka kan man se något öht?

2019-04-11
Mariajosefinh
Mariajosefinh
Bebis på 4 månader

Tack för alla svar! Jag ska till BM i morgon och fråga både ang ultraljud och Kub.

2019-04-14
Mariajosefinh
Mariajosefinh

Du kan se ett litet hjärta slå från ungefär vecka 7.

2019-04-12
March
March

Kubtest ska du alltid bli erbjuden, ring till mödra så bokar dom in dig på en tid, det görs i vecka elva till fjorton. Det handlar om fosterdiagnostik och man kan då hitta tecken på vissa sjukdomar. De gör ett ultraljud och blodprov. Och är helt gratis!

Annars kan du ringa till kvinnohälsan eller gyn på närmsta sjukhus och be dom kolla med vul. Hos mig kostar det 200kr men det kan säkert skilja sig. Men säger du att du är mycket osäker på hur långt gången du är så borde dom lyssna då kubtestet inte kan göras
när som. Alltså måste du veta hur långt gången du är.

Lycka till!

2019-04-12
March
March

Jag gjorde ett idag pga magsmärta och upprepade bruna flytningar. Är i vecka 7. Gick till en gyn som erbjöd det. Fick betala 350kr.
Fick reda på att jag är i vecka 6+1 med tanke på storleken på ”fostret” (enligt när jag senast hade mens är jag i vecka 8+2 tror jag det var)

2019-04-12
zetat
zetat
Bebis på 5 månader

Kan inte Mvc erbjuda ett vul för att kontrollera grav längd? Jag fick ett sånt då jag inte hade någon aning om hur långt gången jag var. Hade haft "mens" 3 gånger på två månader varav den sista typ en vecka innan jag plussade.

2019-04-12
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 7 månader

Hej
Blir du inte erbjuden kub test? Trodde alla kvinnor blev det nu. Men men jag gjorde det med barn nr 1 men var för 6 år sen. Då kosta det 1000kr har jag för mig.

2019-04-12
Bellaeika
Bellaeika
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...