App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Småbarn med sig till ullared

Hej alla vi tänkte åka till ullared och tänkte ta med våra små. Men frågan är hur det är att ha med sig 2 blöj barn finnes det bra ställen att byta på dem om det skulle va så? Hur är maten för barnen? Hur har ni gjort? Är det alltid mycket folk? Tänkte åka vid påsklovet.

2019-04-11
Anna198224
Anna198224

Jag vat nyss nere med mina två blöjbarn (6 mån och 2.5 år) och det fick hur bra som helst. Det finns kundvagnar med babysits vid utgången som man kan be om, är ganska opraktiskt att släpa med sig vagn och min dotter bar betydligt nöjdare högre upp så hon kunde se mer.
Jag bytte bara i skötrummet vid restaurangen och vid utgången, finns dock många andra platser att byta på så det är inga bekymmer.
De har barnportioner och har för mig att de även säljer barnmat också. Tog med klämpåsar till min minsta. Tycker det är toppen att de har en barnvänlig del i restaurangen där man kan hämta papper, värma mat, nära till skötrummen m.m. Finns även amningsrum där och tv-hörna. Jag lät barnen hålla och leka med varorna i kundvagnen så hade aldrig något behov av att utnyttja lekrummen.

Lov innebär alltid mer folk. MEN ju bättre väder, desto mindre folk (gäller ej under semestern dock ;) ). Jag var nere på en söndag för 3 veckor sedan och då var det spökligt tomt. Första gången jag upplever det där. Ullared är lika barnvänligt som Ikea i stort sett, så blöjbyten och mat är inget du behöver oroa dig för. :)

2019-04-13
illusiona
illusiona

Åker du på påsklovet lär det va mycket folk. Lov är det alltid mycket, samt vid löning och barnbidrag.

Även om det finns jättemycket för att man ska kunna ta med barn, sköt och amningsrum, lekland, barnhörnor med film samt lekland. Så tycker jag överlag att de är sjukt jobbigt att åka och handla så länge med barn. Nästan alla är trötta och gnälliga och tycker det är tråkigt.

Åkte med min dotter när hon va rätt liten för då kunde jag ändå ha henne i bärselen hela tiden. Hon va nog runt 5 mån då. Skulle inte orka åka med henne nu när hon är snart 2 år.

2019-04-11
viva91
viva91
Bebis på 16 månader

Har haft med 2 blöjbarn och maten är bra och skötrum finns. Dock är det ganska stressigt och tråkigt för barnen men man är ju inte ensam om att ta med sig barn dit😁

2019-04-11
8kee6
8kee6

https://www.gekas.se/besoksinformation/barnvanligt/

Har aldrig varit där med barn men det är väldigt många som tar med sina barn dit. Ska också dit i påsk men dottern på 8 månader får stanna hemma med pappa😆 (Då slipper jag en gnällig sambo som hatar butiker😇)
Om ni är två vuxna kanske ni kan dela upp er lite? Att en av er går till lekhörnan en stund eller äter med barnen? Om det blir trångt och jobbigt i varuhuset kan man ju gå ut en sväng med. Finns butiker och restauranger utanför med. Har för mig att skobutiken utanför har fina barnskor.
Tips är att skriva en lista på vad ni tänkt handla och ta med vattenflaska och någon mellis till barnen.
Tänker själv inte ta med mig dottern dit förrän hon nästan är tonåring😆 (men det kanske är en större utmaning😅)
Förstår att många småbarnsföräldrar åker dit. De har mycket fint till barnen för ett bättre pris.

2019-04-11
Sahra11
Sahra11
Bebis på 6 månader

Det finns bra ställen att byta blöjor på, uppe vid resturangen finns ett stort rum för det och anslutning till det finns ett ammningsrum. Jag brukar försöka sätta mig i ett lugnt hörn av resturangen när vi äter. Våra barn har haft aldelles för mycket att titta på för att kunna äta men det finns väl det vanliga för barn, köttbullar eller pannkakor fast vi har beställt fisk oftast. (Färsen är inte svensk) Det betyder att barnen mest har ätit ärtor och vi sen har haft banan eller annan frukt i bilen. Men gå in på deras sida och kolla upp maten.

Jag har mina föräldrar inte så långt ifrån Ullared så vi har varit en stund med alla barn inne på Gekås och sedan har barnen varit med mina föräldrar när vi handlat det mesta. Om ni tänker åka på påsklovet så kan det hända att det är mycket folk, men det är många faktorer som spelar in.

Har barnbidrag m.m kommit nyss så är det mycket folk och dåligt väder kan även dra mer folk. Barnen kan bli väldigt trötta.

På minst 2 ställen vet jag att det finns små filmrum för barnen men då måste man ju kanske ha möjlighet att stanna en vuxen.

2019-04-11
ma78
ma78
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...