App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ensamstående med 2 småbarn + jobba?

Hej! Jag är ensamstående just nu med mitt första barn på 4,5 månader. Mitt egna beslut och valde att göra insemination i Danmark. Så småningom tror jag att jag vill ge min dotter ett syskon, på samma sätt, om jag inte träffat nån, men eftersom jag fyller 33 år i år så vill jag isf inte vänta föööör länge med att försöka få ett syskon heller... Men hur får man ihop vardagen med att vara ensamstående till 2 barn o sen börja jobba?

2019-04-11
Jen_86
Jen_86
Bebis på 16 månader

Hehe, jo självklart tänkte jag på det innan! Och självklart vet jag att man får det att funka om man vill och det vet jag att jag vill och KAN! :)
Jag e nog mest orolig för hur man får arbetsgivaren att gå med på att endast ge mig jobbtider som funkar om man som ensam förälder ska hinna lämna o hämta på dagis innan o efter jobbet!

Hejja dej med tre barn!!! =D

2019-05-02
Jen_86
Jen_86
Bebis på 16 månader

Du menar att du tänkte inte på det innan du skaffade barn? Jag är ensamstående med 3 barn (yngsta är tvillingar på 1 år)och snart kommer jag också behöva börja jobba. Det är ju precis som allt annat i livet, man får få det att funka. Man ställer om sig. Kanske är jobbigt till en början för barnen ska vänja sig och man själv är as trött men har man fasta rutiner så kommer det snabbt att fungera. Ta en dag i taget ;)

2019-04-29
MammaMariaGBG
MammaMariaGBG
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...