App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Såååååå less på att vara gravid nu!

Jag är i v. 34 med vårt 4.e önskade och efterlängtade barn. Vet att det anses "fullt" och Tabu att klaga... Orkar inte höra mer "nu är det inte långt kvar" mm. Och alla elaka kommentarer om att man "ska vara tacksam" undanbedes. Men jag mår Sååå dåligt! Förutom foglossning from hell redan i v. 20 så har jag även åkt på graviditetsdiabetes nu på slutet. Bebis ger mig blåmärken invärtes av alla slag och sparkar. Allt spänner och gör ont. Går inte att få sova på nätterna... Jag känner stundvis panik av att det är ca. 6v kvar... Panik! Någon som känner igen sig? Tips på tankar sista tiden, som hjälper?

2019-04-10
Bebis på 9 månader

Du är grym!!!
Det är sån sjuk påfrestning att vara gravid. Vi väntar första barnet och jag hade inte kunnat förbereda mig på allt. Jag upplever det som att jag är fången i min egen kropp. Inget funkar som det ska. Jag sover inte heller. En timme i taget ungefär.

Och jo, man FÅR klaga. Hur mycket som helst! Ser det inte ens som klag. Mer som att man faktiskt säger som det är. Och varför kan man inte få göra det?

Jag är också SÅ less på kommentarer om att det inte är långt kvar eller den bästa: "jag sa ju att det skulle bli tungt på slutet" Men wow! Tack! Nu känns det MYCKET bättre.

Du är en fucking gudinna som är gravid och bär ett barn ❤️

2019-04-11
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader

Jag håller med dig om att jag är less på att vara gravid nu!
Detta är tredje barnet och jag har aldrig haft en så jobbig graviditet som denna. Jag har foglossning som jag varit halvt sjukskriven för sen v 20. Jag har fått magsjuka 2 gånger sen januari. Jag fick en konstig sjukdom för en vecka sedan då mina hälar svullnade upp och gjorde svinont så jag inte kunde gå och så fick jag röda svidande prickar på båda händerna. Nu har jag dessutom fått åderbråck mellan benen som ömmar och gör ont. Och ovanpå allt detta så fick jag igår höra att min semester jag ansökt om på måndag och tisdag blir nekad. Jag kan inget annat än längta tills bebis kommer nu! Det börjar bli för mycket nu.

2019-04-11
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Fy, stackars dig! Det är helt okey att ”klaga”. Är ju en jättepåfrestning för kroppen och psyket.
Foglossning kanske inte är en indikation för igångsättning av förlossning men kan inte graviditetsdiabetes vara det? Hinnsvepning kanske du kan få hjälp med?
Vet att du inte vill höra det men skriver det ändå😉
Håll ut! Heja dig! Du är grym som kommit så långt!💪

2019-04-10
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Tror alla som haft besvärlig graviditet känner igen sig. Och som du själv skriver: tafatta försök till uppmuntran hjälper inte för man vill bara ha det överstökat.
Jag blev tv-junkie när jag var dålig och fördjupade mig i kanalen TLC 😂 för inget annat orkade jag med. Knappt ta mig ut, knappt ens laga mat, diska. Allt var bara såååå tungt och blev bara deppig. Kunde inte njuta av graviditeten alls. Avskydde att vänta barn förutom små ljusglimtar av första sparkarna och ultraljud. Så det är väl enda tipset jag har, slösa tid på helt irrelevanta grejer och lev inte i nuet 😂🙈 kanske låter konstigt men då gick dagarna fortare och tillslut var jag klar och fick min bebis. You can do it💜

2019-04-10
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...