App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tiden går så sakta

Om det här går vägen är det nog något jag kommer att upprepa ett par gånger. Jag är gravid i vecka 7 och behöver bara få lufta lite av alla tankar som far. Det är mitt andra barn, men min 4e graviditet. Har under det senaste året haft två missfall i vecka 6. Jag försöker vara positiv och tänka att den här gången så ska det nog gå vägen, men är så klart orolig. Vill bara hoppa fram några veckor till så att jag kan börja slappna av lite mer. Tänker att jag har så mycket mer symptom den här gången och hoppas att det ska vara nått positivt. Det är en konstant diskussion i huvudet om att inte hoppas för mycket, men samtidigt inte vara för negativ och passa på att njuta så länge det går.. Har inte ringt till bm än då jag inte orkar ringa en gång till och avboka alla mina tider igen. Men kanske vågar jag i början av nästa vecka då vecka 7 närmar sig sitt slut.... Någon som känner igen sig?

2019-04-10
Fru Savarino
Fru Savarino
Bebis på 5 månader

Så tänker jag också, men igår sa min man äntligen att nu är det dags att försöka börja njuta av vår resa. Han är den som mest försökt tänka bort att vi är gravida, för han vill inte få upp hoppet och sen att vi ska få ett nytt missfall. Men som han sa, vi vill inte komma fram till vecka 12 och då först börja njuta och ha "missat" den första tiden.
Sen jag kom in i vecka 7 nu så har illamåendet hoppat upp ett snäpp och att äta börjar bli en utmaning. Så tänker att det är nått positivt bevis för att vårt lilla blåbär vill stanna kvar hos oss.

Tror dock inte att tiden nu helt plötsligt kommer börja gå fortare.

Men nästa vecka ska jag nog ringa till barnmorskan oc berätta att jag är gravid. Börja tänka framåt!
Håller tummen även för dig!

2019-04-12
Fru Savarino
Fru Savarino
Bebis på 5 månader

Jag förstår verkligen vad du menar med att det går långsamt! Är i v. 8 nu och är tacksam för varje ny dag som innebär en dag närmare lite mer trygghet.
Håller tummarna för att det går vägen! ❤Jag säger fortfarande när jag pratar om graviditeten att "om vi har turen att få barn"...
Och självklart ska man inte ta något för givet men man vill ju väga vara glad!

2019-04-10
JenniferHelena
JenniferHelena
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...