App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förskola

När började eran barn förskolan? Vad är viktigaste när man ska välja förskola? Vad bör man tänka på? Vad bör man se på? Tips tack från alla er underbara mammor

2019-04-05
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Vår son började när han var 2år. Det viktigaste för oss var att han skulle kunna prata någorlunda, så han kunde göra sig förstådd med vad han ville/inte ville.
Vi valde ett föräldrarkooperativ då vi som föräldrar bestämmer iprincip allt. Trotts allt arbete på sena kväller för oss så är det värt det enligt oss. Men bäst är att göra en prioriteringslista så ni vet vad som är viktigt för er. Avståndet från hemmet - förskolan var också väldigt viktig för oss.

2019-04-09
Jenela
Jenela

Mina barn går till dagmama och de började när var 1år.jag tänkte dagmama bättre en dagis.

2019-04-06
Vis samhället
Vis samhället
Bebis på 13 månader

Båda våra barn har varit lite över 1 år när dom börjat förskola, men har inte jobbat heltid från början

2019-04-05
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Våra ute i god tid då kön kan va lång. Vi stod i två år, innan de hade vi fått ett erbjudande på en förskola som låg åt helt fel håll o långt borta för oss, så vi tackade nej. Nästa erbjudande tackade vi ja till o då va det inte den förskolan vi ville ha. Men barnen trivs o vi är nöjda, jag tänker inte flytta dom.

2019-04-05
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

3 år och 17 månader. Båda barnen började samtidigt🙂Jag har frågat om alla har HLR utbildning, hur vikarieruljansen ser ut (om de tar in samma, om det är mkt sjukskrivningar). Det är sånt jag tycker är viktigt🙂 Sedan är det bra tycker jag om förskolan ligger nära hemmet så barnen får nära till vännerna om de vill umgås på fritiden med☺️

2019-04-05
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...