App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är förlossningen på g?

Hej! Är i vecka 34+4 idag och har sedan i måndags haft ihållande kraftiga mensvärkar och oregelbundna värkar. Blev inlagd på förlossningen i tisdags då jag var öppen 1cm och tappen var helt utplånad. Blev stoppad 2 ggr med bricanyl och blev hemskickad dagen efter att tappen gått tillbaka och sammandragningarna lugnat ner sig. Fick teckenblödning och slemproppen gick i tisdags. Men har fortfarande mensvärkar och oregelbundna värkar och var på kontroll igår och fick veta att tappen var bara 2cm lång nu. Vad ska man tro? Är det något på gång? Någon som har varit med om likande?

2019-04-05
Mammamu2
Mammamu2
Barn på 3 år och 6 månader

Låter väldigt likt så det var för mig. Åkte in på en tisdag fick komma hem på fredagen och hade då legat med dropp i 48 timmar för att stoppa. Och veckan där på åkte jag in igen på natten till torsdag för det gjorde så ont. Som väldigt kraftig mensvärk och obehag. Och på torsdag klockan 19.27 kom vår lilla tjej. Hon kom vecka 34+4.
Så jag säger ring förlossningen och kolla. Eftersom du redan har blivit stoppad två ggr så är det stor chans att bebis är på väg på riktigt. 😊 Lycka till! 😊

2019-04-05
Sophira
Sophira
Barn på 3 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...