App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jäkla D-droppar! Snälla hjälp någon!

Vår lille pojke är snart 4 månader. Vi gav honom Acos D droppar i olja i början vilket han fick jätteont i magen av. Vi fick vattenbaserade av bvc men valde att sluta med droppar helt ett tag. Nu började vi igår igen med dropparna, denna gången med vattenbaserade. Idag har har varit nästan otröstlig, jättegrinig och det är tvärt emot vad han brukar vara. Nu ikväll skrek han konstant i 45 minuter. Vad i hela friden ska vi göra!?

2019-04-02
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Testa och trappa upp dom, inte ge 5 på en gång.. kör typ 2-3 per dag i några dagar så ökar du vart efter.. så gjorde vi på vår dotter. (Är även ett tips från barnläkare som morsan fick när vi var små) vi kör acos oljebaserade utan några problem .

2019-04-18
Treanm
Treanm
Barn på 1 år och 7 månader

Så var det för vår bebis också. Vi kom till slut på att det var e-ämnet i dropparna vår son fick ont i magen av. Så fort vi köpte d-droppar utan e-ämne så slutade han få ont i magen. Andra barnet provade vi inte ens d-dropparna vi fick av Bvc utan köpte egna utan E-ämnen och inga problem alls med vårt andra barn.

2019-04-04
gravidmaria
gravidmaria

Våra barn blev mer skrikiga av d-droppar. Vi körde vattenbaserade droppar som vi trappade upp så magen fick vänja sig.

2019-04-04
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Vi har haft samma problem med vår son. Fick tipset i ett annat Internet forum att prova veganska d-vitamin droppar från Holistic istället och det har fungerat jättebra. Sedan vi byte till de veganska d-vitamin dropparna så är sonens problem helt borta.

2019-04-04
Princess Marilyn
Princess Marilyn
Bebis på 16 månader

Med första barnet använde vi de droppar som man fick på BVC, ACO. Han hade alltid ont i magen några timmar efter intag, slutade sen med droppar.
Kom att tänka på det sen efter en tid och googlade av nyfikenhet maaassor och kom fram till att fler hade problem med ACO men inte med Semper. Bestämde mig för att om det skulle bli ett till barn så byter vi märke.
Nu har vi barn nummer två och väljer att enbart använda Sempers droppar, d-droppar med bakteriekultur. Har aldrig haft det så lugnt! :) Kostar lite pengar ist för att få gratis på BVC, men så värt för oss.

2019-04-04
TheLia
TheLia

Vi hade samma problem i början. Bytte till Sempers D-droppar som fungerade mycket bättre. Nu när dottern är fem månader klarar hon ACO:s utan bekymmer.

2019-04-03
Alvida
Alvida

Vilken sort använde ni?

2019-04-02
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Vår flicka fick också ont i magen i början. Vi pausade med dropparna och började sedan ge henne igen. Då började vi först med bara 1 droppe ett par dagar. Sen ökade vi successivt med en droppe. Till sist va vi uppe i fem droppar och hennes mage hade vant sig

2019-04-02
Libe91
Libe91
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...