App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sover så dåligt, hur länge kommer det hålla i?

Halloj, är gravid i vecka 8 snart 9 nu och under några veckor så har jag sovit så dåligt, jag vaknar flera gånger per natt och det tar lång tid att somna om samt att jag vaknar runt 4-5 varje morgon. Jag är helt slut om dagarna och måste sova middag nästan 4 timmar om dagen bara för att orka. Har fått propavan utskrivet men dom funkade inte och lergigan verkar inte få mig så speciellt mycket lugnare. Någon som upplever/upplevt liknande och har ni några tips?

2019-03-30
Novalace
Novalace
Bebis på 1 månader

Tack för svar 😊 jag har tänkt tanken att det är troligen kroppen som förbereder för det som komma skall men det skulle ju vara så skönt att få sova hela nätter. Jag ska till barnmorskan i veckan för inskrivning så jag tänkte ta upp problemet där o se om jag får någon hjälp annars är det väl bara att bita ihop och se glad ut 🤭

2019-03-30
Novalace
Novalace
Bebis på 1 månader

Hej!

Jag hade också så där i början av graviditeten. Vaknade mitt i natten och var vaken flera timmar. Sen sov jag bättre igen men nu i slutet är jag glad om jag "bara" sovit dåligt och inte i kombination med att ha ont 🙈

Men hoppas du får sova bättre snart. Det är jobbigt att ligga efter 💕

2019-03-30
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 12 månader

kroppen förbereder på vad som komma skall,den är smart på det sättet☺️För mig har det funkat att ligga o lyssna på mindfulness,finns en app som heter Lugn&Lycklig och jag däckar varje gång. Värt att prova?

2019-03-30
8kee6
8kee6

Åh fy vad jobbigt. Jag upplevde inte att jag sov dåligt så tidigt i graviditeten - det kom i slutet. Jag tycker att du ska boka tid hos din vårdcentral för ytterligare hjälp, för att såhär kan det inte fortsätta. Kanske kan en läkare där skriva ut starkare sömntabletter?

2019-03-30
CorneliaS
CorneliaS
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...