App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känningar v39 (38+1)

Hej! Som rubriken lyder så jag är i vecka 39 (38+1 hela veckor) har har nu under 2 dagar fått sånna extrema känningar bara över en natt. Jag har inte haft ont eller något tidigare av graviditeten men nu har jag fått ”ont” både i ryggen, ljumskar och nedre delen av magen. Har haft en del sammandragningar tidigare men detta känns inte som några typiska värkar. Är det någon som har upplevt något liknande och tror ni att det kan vara något på gång?

2019-03-29
agnesamanda
agnesamanda
Bebis på 11 månader

Som sagt jag vet inte. Men jag har fan fått varenda kämpa nu helt plötsligt 🙈 Hade såna sammandragningar en eftermiddag att vi trodde det var dags. Så här i efterhand beror det antagligen på att jag suttit många timmar i en bil två dagar på raken och kroppen var helt slut. Mest viloläge här numera så tiden får gärna gå fort 😅

2019-03-29
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader

Ja men precis.. det var det jag tänkte på också. Om det var foglossning eller om det var något på g. Kändes så märkligt bara eftersom jag inte har känt något av det innan alls och så bara över en natt och så ”nära” mål så slog det till :)

2019-03-29
agnesamanda
agnesamanda

Jag är rookie på sånt här men kom själv på igår efter 1,5 vecka av mycket ont, att jag antagligen drabbats av foglossning. Kan det vara nåt sånt? Det är ju kroppens sätt att förbereda inför förlossning.

2019-03-29
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...