App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Närhet

Har en dotter på 7 veckor som vill ha närhet hela tiden. Ibland är de rätt påfrestade då man inte riktigt hinner med sig själv som tex äta eller duscha. Har sele och de funkar. Men inte så bra i duschen kanske ;-) Hon vill absolut inte ligga själv eller i sitt nest. Så hur länge vill bebisar ha denna intensiva närhet?

2019-03-28
Akira
Akira
Bebis på 13 månader

Min dotter har också velat ha närhet 24/7. Vid 5 månader började det lugna sig. Hon ligger oftare och längre, sitter gärna i sin lära gå vagn, sover själv.. Mitt råd till dig är att låta barnet ligga och kanske skrika lite, sedan kommer hon/han vänja sig. Börja lite i taget.

Bebis på 6 månader

2019-03-29
Yasmi18
Yasmi18

Det är väldigt olika hur barn är. En del kan ha barn sovandes i egen säng/rum från dag ett och andra inte osv.
Men ditt barn är ju fortfarande rätt nykläckt och jag vill minnas att jag hade problem att duscha/gå på toa i kanske 6-7 månader i alla fall. Sen började vårt barn kunna roa sig själv en liten stund, titta 10 min på ipad eller så och jag kunde hålla god härlig hygien utan att pappan var hemma. Det är ofta så att ha barn, mycket trixande och pusslande. Men tiden går fort😁 men jag minns så väl hur frustrerande det var att inte kunna duscha utan att annan vuxen var närvarande. Hade en nödlösning som vi introducerade fort: en god väninna var mycket med oss och vårt barn tyckte om henne. Hon kunde jag då ibland få över på besök och passa vårt barn en 20 min så jag fick ta en lugn dusch. Hett tips om ens partner till ex jobbar oregelbundet osv

2019-03-28
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 8 månader

Beror från barn till barn. Kan tala om för mig va de ganska länge några månader. Finns perioder fortfarande det är så.

2019-03-28
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...