App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Som uvi fast det inte är det

Hej! Är gravid i v35 och har samma symtom som att jag skulle ha uvi dock visar det inget på prover eller odling. Det kommer och går och när det är som värst har jag konstant kramp i blåsan, kissar HELA tiden och det svider i blåsa och urinrör. BM tror att det kan vara att huvudet är fixerat och trycker mot blåsan vilket gör att det kan bli svårt att tömma den. Men borde det göra så här ont av det?! Haft så här över en vecka nu och inatt sov jag inte många blund. Grät och grät av hopplöshet för att inte få hjälp och för att de säger att det inte finns nåt att göra. Ska jag stå ut med detta nu bara? Det är så vidrigt att jag bara vill gå och hänga mig. Är det NÅN som upplevt nåt liknande?! Är desperat.

2019-03-27
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader

Okej, mitt har varit i över en vecka men inte konstant. Det kommer och går. Men jag hoppas det går över helt snart 💛

2019-03-28
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader

Jag fick det precis som du förklarar det men min första. Jag tog 2 Alvedon och en varm dusch så lindrades det något lite iallafall, förstår att det är jobbigt men stå ut! Kan ge dig hopp om att mitt försvann efter bara någon dag, hoppas ditt med gör det.
Lycka till 🌹

2019-03-27
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 10 månader

Hej!

Tack för ditt svar. Inge roligt att fler upplever samma sak men det känns lite lättare att inte vara helt ensam. Ger även hopp att det gått över för dig.

Dricker också mycket vatten. Även tranbärsjuice. Äter fr om i söndags inget godis, inget fika, dricker inget sött. Utifall att.

Tycker det som är mest frustrerande är att man bara blir lämnad till sitt öde. Ingen uppföljning eller vilja att försöka hitta lösningar...

2019-03-27
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader

Hello! Jag har upplevt liknade besvär med kissandet till och från v.36 Är i v.38 idag och nu har de äntligen gett med sig efter två sjukt jobbiga veckor. Jag smörjde lite med olja också för känt mig lite torr där. Jag har druckit massor av vatten och citron (vet inte om de har "hjälpt"). Jag visade heller ingenting på stickan eller odling. Min BM trodde samma att de va att bebis fixerar sig och trycker på nerver. Det gör super ont, jag lider med dig. Jag hoppas verkligen att de går över av sig självt för dig med eller att du får svar på va de är och hjälp med det då. ♡

2019-03-27
Fandren
Fandren
Bebis på 11 månader

OBS! Ska tillägga att jag även får som ett håll i ena sidan som gör ganska ont. Kan inte ligga eller sitta på nåt sätt som är skönt när jag får så. Och några gånger har jag fått kraftigt ont i magen. Som tusen nålar. Har även mycket sammandragningar, när det varit som värst har jag bara fått andas igenom dom. Tar Alvedon varje dag och kör med vetekuddar och varma duschar. Ibland hjälper det ibland inte.

2019-03-27
IdaHoo85
IdaHoo85
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...