App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hej!

Hej alla! Nu senaste två veckorna så har jag haft en otrolig värk i mitt högra ben.. Det börjar med att det gör ont i höger skinka, som en sträckning, och efter någon/några dagar så börjar det stråla ner mot baksida lår, ända ner till foten. Foten gör ont och är även svullen... Har aldrig haft såhär innan jag var gravid. Jag är i v22 och detta började v20. Den första "omgången" gick över förra veckan och satte i, i ca 5-6 dagar, och nu idag är skiten (ursäkta språket) tillbaka. Det är även en pulserande smärta som kommer och går, känns som stötar varannan minut. Vad kan detta vara??

2019-03-22
Queeniie
Queeniie
Bebis på 11 månader

Jag har haft liknande några gånger, först ont i en punkt i skinkan och sen att benet nästan låst sig.. För mig har det då hjälpt att lägga en triggerboll under skinkan och ”rulla” på den över det stället det gjort mest ont.

2019-04-08
Lillanutten
Lillanutten
Bebis på 14 månader

Hej!
Jag har ungefär samma sak, fast går från vänster sida vid ländryggen, neråt skinkan och benet. Försökt sträcka ut osv...Men hjälper knappt. Bättre på dagarna från och till. Men efter man legat i sängen och ska upp så gör det otroligt ont:(
På VC sa dem att jag skulle kontakta sjukgymnasten.
Har du testat promenader eller några yoga övningar?

Jag funderade på att testa vattengympa för att se om det blir bättre, inte så mycket belastning i vatten.

Kram

2019-04-04
Mossan90
Mossan90
Bebis på 7 månader

Testa att lägga dig på sida med en kudde mellan knäna.

2019-04-04
AnnaVB
AnnaVB

Låter som ischias!
Jag har haft det båda graviditeterna, och sista 2 veckorna innan min dotter föddes hade jag så fruktansvärt ont så jag inte kunde gå. Vill inte skrämma upp dig på något sätt, men jag hade väldigt svår ischias, men det kan lätta ganska fort igen om man har tur! Inte mycket man kan göra ngt åt heller tyvärr, mer än att vänta ut skiten.

2019-03-22
Evanima
Evanima

Håller med föregående, jag hade likadant. Ev kan en naprapat hjälpa dej. Tala med din BM först!

2019-03-22
Tistel86
Tistel86

Hej! Låter som ischias :)

2019-03-22
jenru19
jenru19
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...