App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Resa med ettåring

Ska ut och flyga med våran ettåring för första gången nästa vecka och jag börjar fundera på vad vi gett oss in på. Har ni några tips? Solskenshistorier så jag inte alla behöver va så nervös eller rent av några mardrömshistorier? Haha

2019-03-21
Zozo92
Zozo92
Bebis på 1 månader

Vi hade också laddat vår iPad med Babblarnafilmen, appar och massa leksaker och det gick galant på flyget. Vid start och landning såg vi till att låta henne dricka för tryckutjämningens skull och det funkade också bra. Vi beslutade oss för att ta med vår riktiga vagn istället för paraplysulkyn och det var vi glada för eftersom vår dotter var van att sova i vagnen, vi hyrde en sån där airshell som vi packade vagnen i och det funkade jättebra. Föregående talare sa att välling går att hitta överallt, men jag upplevde att det var tvärt om så ta med ett paket för det tar inte mycket plats i väskan.

2019-03-23
Skinkebiten
Skinkebiten
Bebis på 11 månader

iPad och mycket snacks till flyget. Ta med egen välling om barnet dricker sånt. Finns ju överallt att köpa men kan smaka olika. När våra barn ätit sämre på semester känns det skönt att veta att dom får i sig två megaportioner välling per dag. Det kommer gå strålande! Ha en bra vagn och gärna paraply till den om det är någonstans soligt så barnet inte behöver vara instängd under sufflett hela semestern:) har barney en favvoklämmis eller så kan ni ju bunkra sånt?

2019-03-23
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 7 månader

Tak för svar! Nu känner jag mig lite lugnare 😂 får ladda med mycket mat och vatten och en stooor portion tålamod 😬

2019-03-22
Zozo92
Zozo92
Bebis på 1 månader

Hej! Vi har åkt på två resor med våran dotter, första gången vid 8 månader till Bulgarien och andra till Spanien vid 10 månader. Båda gick hur bra som helst trots att vi hade dåliga flygtider som egentligen inte passade med hennes sovtider. Men vi bunkrade upp med klämmisar, leksaker, ersättning och vatten. Även iPad med babblarna!
Jag var livrädd för hur det skulle gå men det gick så mycket smidigare än vad jag hade väntat mig. Lycka till :)

2019-03-22
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...