App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sura uppstötningar

Min kille på 2mån verkar få sura uppstötningar lite då o då, det är som att det kommer upp nått men att han sväljer igen. Upplever det lite obehagligt då han helt plötsligt när han ligger o sover kan få en uppstötning o man måste få upp honom så han får svält el spyr ut lite . Han har haft lite problem med magen ett tag o har en del gaser o spänner sig o kryper ihop men det har jag trott blitt efter han fick första dosen rotarix men har gått över en vecka nu sen han fick det o magen verkar inte komma i trim än :/ jag helammar så börjar fundera på om det e nått jag äter han inte tål men jag tycker jag äter normalt e mest husmanskost.. Nån som känner igen sig med likande problem o kanske vet vad som kan hjälpa.

2019-03-21
Mikis
Mikis
Bebis på 14 månader

Som Emaliie skriver så sluter inte övre magmunnen tätt på små barn och när de ligger platt ner så är det lätt att det blir backflöde. Testa att inte lägga honom platt ner direkt efter han har ätit, utan ha lite högläge istället.

2019-03-21
lucypearl
lucypearl

Vi hade de så med ett av våra barn med Under hennes första månader i livet. De var inte jätte ofta men när det hände var det lite skrämmande för det lät illa och hon blev ofta ledsen. Vi ringde till 1177 bara för att kolla och hon sa att de inte var någon fara att det kan bli så för bebisar. Och hon förklarade att det har med magmunnen, magsäck och matstrupen att göra att dom inte vuxit till sig ännu. Det kan ju vara det som händer din bebis nu då. Det har inte hänt våran tjej på väldigt länge nu så det kanske även blir mindre för er snart. Annars kan du ju ringa till BVC eller fråga nästa gång du är där😊!
Det finns info om detta i denna länken: https://familjen.trygghansa.se/sjukdomar-barn/magbesvar-och-magproblem/reflux-gerd/

2019-03-21
Emaliie
Emaliie
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...